Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (165/177) > >>

KrzyMaster:
Złość piękności szkodzi, pamiętaj koleżko :), no nic, nie dziękuje za pomoc a co do samego patcha to jest świetny, prócz tego błędu który mam, mam nadzieję że podobny wydasz do Eleven :)

No nic znalazłem rozwiązanie, pomógł selector scorów :).

Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZłość piękności szkodzi, pamiętaj koleżko :), no nic, nie dziękuje za pomoc a co do samego patcha to jest świetny, prócz tego błędu który mam, mam nadzieję że podobny wydasz do Eleven :)

--- Koniec cytatu ---

Cóż pewnie wyda ale to już bedzie od ciebie zależało jak ten kolejny patch zainstalujesz, bo na prawde ten problem co masz jest banalny do rozwiązania. Jeśli znowu coś popsujesz to już nie bedzie niczyja wina tylko Twoja :) Moja rada: czytać pierwszą strone dokładnie i to ze zrozumieniem nie patrzeć gdzie jest download a bedzie wszystko w porządku

stanek1983:
Właśnie przygotowuję update gdzie zamiast ligue 1 bedzie tzw. Liga Mistrzów a w niej najlepsza europejska klubowa 20 niestety bedzię dostępna w trybie liga/puchar, z ML nie mogę sobie poradzić. czekam na propozycje zespołów do poniedziałku do godz. 12 wybiorę najczęściej typowane ale wiadomo że na 100 % będą Barcelona, Real M., Man.Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Milan, Inter, Bayern, Ajax, Lyon i Marsylia mam nadzieję że uda mi się zmodyfikowac też tryb ML - jeśli mi się to uda to wtedy będzie aż 38 zespołów... także czekam na głosy i opinie czy o reflektujecie.

mwlodi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie przygotowuję update gdzie zamiast ligue 1 bedzie tzw. Liga Mistrzów a w niej najlepsza europejska klubowa 20 niestety bedzię dostępna w trybie liga/puchar, z ML nie mogę sobie poradzić. czekam na propozycje zespołów do poniedziałku do godz. 12 wybiorę najczęściej typowane ale wiadomo że na 100 % będą Barcelona, Real M., Man.Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Milan, Inter, Bayern, Ajax, Lyon i Marsylia mam nadzieję że uda mi się zmodyfikowac też tryb ML - jeśli mi się to uda to wtedy będzie aż 38 zespołów... także czekam na głosy i opinie czy o reflektujecie.

--- Koniec cytatu ---

Świetna sprawa, życzę powodzenia z tą ML.

Nie skorzystam z tego raczej, ale dorzucę pomysły: Sevilla, Valencia, Atletico M., Man. City, Juventus, Roma, Cessena (czarują :D), Bayer L., Borussia, Shalke, Hoffenheim, PSV, AZ, Bordeaux, Auxerre, Rubin, CSKA, Zenit, FC Porto, Benfica, Rangers, Dynamo K., Shachtar D., Galatasaray, Fenerbahce, Panathinaikos, Olympiacos.

Do wyboru do koloru. :)

MichW:
Niestety nie ściągam upka, bo już oczekuję pesa 11. Ale jak tacy ludzi jak ty będą robić takie patche (update) to będzie po prosu w CO pograć w nowym pesie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej