Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!
stanek1983:
znalazłem rozwiązanie w ML (inaczej wywala do wina), ale za dużo roboty więc nie wydam update. Zostawię dla siebie chociaż tryb liga.puchar działa bez zarzutu mam 20 zespołów i gram ligę, LM czy LE no i puchar a i tak tego switch nie uzywam więc mi się przyda....
a tutaj filmik jak to u mnie wygląda na razie bez dodatków graficznych
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
fiflak111:
ej a jak zrobic prawidłowo scoreboardy bo ja mam cos takiego w trakcie meczu, że zamiast herbu druzyny wyświetlane są pierwsze 3 litery (np. Barcelona to -FCB, a Milan to - ACM) Zainstalowałem wszystko poprawnie i wszystko działa poprawnie.
I coś jeszcze, a mianowicie nazwy piłkarzy, każdy nazywa się tak samo jak w pesie bez żadnego patcha.
Coś pewnie zbombałem i score boardy nie chca się zainstalowac.
A i dużo klubów jest Austrią :P
daniel11071988:
dlatego ze zainstalowales wersje bez herbow...stanek wydal 2 wersje z tego co mi wiadomo....
fiflak111:
sciagnalem wesje dwu partową jesli cos przeoczyłem proszę napiszcie jaka może byc przyczyna braku herbów
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsciagnalem wesje dwu partową jesli cos przeoczyłem proszę napiszcie jaka może byc przyczyna braku herbów
--- Koniec cytatu ---
DRUGA WERSJA NIE ZAWIERA HERBÓW !!! WYSTARCZY POPATRZEĆ NA SCREENY !!! MAM WAM WSZYSTKO PISAĆ JAK PIĘCIOLATKOM ? LUDZIE !!!
Nawigacja
[#] Następna strona