Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!
Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEej stanek wez sie od******l. Że nie każdy się zna na tym gównie to nie znaczy, że jest tępy.
Po prostu nie wiem co mam zrobic po kolei po zainstaloaniu PES'a, a robie tak:
1.sciagam i instaluje patcha 1.3
2.instaluje patcha 3.0 (all-in-one)
3.i potem dopiero twojego
Wymieniam cały czas ten kit server a to wszystko gowno daje
--- Koniec cytatu ---
powstrzymaj swój język kolego bo nikt tutaj wyzwisk nie potrzebuje uwierz mi to nie jest konieczne :) po za tym przeczytaj uważnie jeszcze raz co ty napisałeś i przeczytaj instrukcje z 1 strony to zobaczysz dlaczego nic ci nie wychodzi.
Pozdrawiam
stanek1983:
dobra dajcie sobie spokój .......
otworzyłem wątek ponieważ dziś dodam Ekstraklasę pod update zamiast ligue 1 w switch ligue 2.
Będzie to 20 zespołów 16 z Ekstraklasy + Odra, ŁKS, Pogoń i Piast. Liga dostępna będzie w trybie liga /Puchar. Zaś drużyny z ligue 2 pozostaną bez zmian.
daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra dajcie sobie spokój .......
otworzyłem wątek ponieważ dziś dodam Ekstraklasę pod update zamiast ligue 1 w switch ligue 2.
Będzie to 20 zespołów 16 z Ekstraklasy + Odra, ŁKS, Pogoń i Piast. Liga dostępna będzie w trybie liga /Puchar. Zaś drużyny z ligue 2 pozostaną bez zmian.
--- Koniec cytatu ---
kolego a kiedy bedzie ten update mniejwiecej....jestes wielki:)
stanek1983:
kończę kitsloga i stroje dopasowywuje składy już mam, jeśli się wyrobię myślę, że to kwestia 2-3 godzin
daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkończę kitsloga i stroje dopasowywuje składy już mam, jeśli się wyrobię myślę, że to kwestia 2-3 godzin
--- Koniec cytatu ---
stary z checia bym pomagal ludziom takim jak ty w upiekszaniu naszego PESA ale niestety nieumiem nic zrobic....jesli ktos by mnie troszke podszkolil z checia bym pomagal/....
Nawigacja
[#] Następna strona