Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPDATE 2010/11 do PesEdit 4.1 by stanek1983 ! <dodano EKSTRAKLASĘ> FIX 4.1.1 !!

<< < (167/177) > >>

fiflak111:
w takim razie zotaje mi tylko pytanie o scoreboardy.
Normalnie uruchamiam program, zaznaczam wybrany scoreboard i klikam "accept".
Włączam gre i nic się nie zmienia.

stanek1983:
INSTRUKCJA INSTALACJI SELEKTORA:

Wszystkie tablice zrobione są do roździelczości 4/3

1. folder Scoreboards Selector może znajdować się nawet na pulpicie
2. klikamy na ikonkę Scoreboards Selector i w change locations wpisujemy u mnie przykładowo: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver/pesedit
3. przy uruchomieniu gry klikamy na wybrany scor i oczywiście accept
4. każdy selektor jest kompatybilny z wybraną ligą w pesedit
5. zaleca się usunięcie wybranych plików z folderów dt05_e.img i dt06.img - pełna ich lista w folderze docs w selektorze (unnamedy 2006 i 2007 muszą pozostać w folderze z gra bo wtedy nie będzie nam działał selektor pesedit) 

PO RAZ KOLEJNY ...... ZALECAM POWRÓT DO 1-KLASY I PRZEGLĄDNIĘCIE ELEMENTARZA

fiflak111:
ej stanek wez sie od******l. Że nie każdy się zna na tym gównie to nie znaczy, że jest tępy.
Po prostu nie wiem co mam zrobic po kolei po zainstaloaniu PES'a, a robie tak:
1.sciagam i instaluje patcha 1.3
2.instaluje patcha 3.0 (all-in-one)
3.i potem dopiero twojego
Wymieniam cały czas ten kit server a to wszystko gowno daje

master88:
Mi tez nikt nic nie mówił, a sam się wszystkiego nauczyłem. Pierwszy lepszy przykład, napisałem kilka dni temu na tym forum, że mam problemy z tym dodatkiem- nikt nie odpowiedział, sam wiec ruszyłem dupę, poczytałem trochę i teraz wszystko chodzi jak należy. Wystarczy trochę zaangażowania i poświecenia a wszystko można samemu zrobić, to nie jest mechatronika tylko kopiuj\wklej...

P.s stanek1983 byłbyś zainteresowany małym updatem twojego updatejta ?

stanek1983:
a więc dobra czepialiscie się w poprzednim update że były loga carbon ok, nie każdy może to reflektować, potem dodałem skróty żeby gra była bardziej realistyczna - też się czepiliście. Teraz zrobiłem dwie wersje klasyczną z logami i ze selektorem ze skrótami też wam nie pasuje. Piszecie że wam coś nie działa-  a tak ma po prostu być bo 1 wersja z logami ale pewnie wam nie pasowało bo to były oryginalne - więc brzydkie ściągnęliście sobie ver.2 gdzie są dodane pliki które eliminują loga, źle kopiujejecie a później wychodzą wam chocki klocki co do skrótów w LM, LE i np w czasie zmian, tak zostały zrobione Scoreobordy np. nowy EPL i tego nie da się zmienić (chyba że ktoś to już zrobił) - próbowałem na wszystkie sposoby bez rezultatu. Wy jako forumowicze tzw. "pijawki" wymagacie czasami rzeczy nie możliwych, którym nikt nie podoła zrobić - a to że nie odpowiadam na pytania, to proszę poczytać kilka stron tematu wcześniej zawsze staram się pomóc chyba że moja cierpliwość się już wykończy bo ileż razy można wałkować ciągle to samo bo komuś nie chce się przeczytać kilku stron posta. To tyle do zobaczenia przy PES 2011.

Pozdrawiam.
stanek1983

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej