Witam wszystkich.
Z gory chcialem przeprosic za zamieszanie jesli wpinam ten watek w niewlasciwe miejsce, niemniej jednak przejrzalem tysiace forum i nie znalazlem wlasciwie rozwiazania na ponizszy problem, w zwiazku z tym kieruje to zapytanie do szanownych graczy, byc moze ktos spotkal sie z czyms takim jak ja.
Otoz posiadam: WIN 7 64 bit, GT9500 (1mB) 4GB RAM, Dual Core 6600 ... wiec to powinno na loozie wystarczyc...
PES 2010 wylacza mi komputer (nie restartuje wylacza) m.w ok 15-20 min podczas meczu..
Jesli m.w przed 15 min zatrzymam gre (pausa) i gram ujmijmy to "na raty", co jakis czas pauza nic sie nie dzieje...i moge dograc tak mecz do konca tyle, ze tych "pause" robie sobie ok 5-6 po ok 2min, co jest heheh nieco uciazliwe... choc zapewne zapobiega siedzieniu przed kompem non stop pare godzin z rzedu lol
i cieszy to moja ksiezniczke
... ok do rzeczy.
Gram na rozdzielczosci 1024x 768, ustwialem w settingu PES jakosc na MEDIUM i LOW ...bez zmian...
Z tego co sie orientuje to chyba karta graficzna sie przegrzewa, chociaz ma aktywne chlodzenie ale byc moze to nie wyrabia....(?)
Chcialem sie Was koledzy zapytac jaka karte byscie polecili lub czy macie jakies inne pomysly jak to rozwiazac...?
Ta usterka dzieje sie tylko przy PES 2010 ... inne gry smigaja mi super na max detalach i nigdy nie mialem tego typu problemu.
Czy moze jest jakis Patch dla PES, ktory generalnie lata jakies dziury programowe ?
PES jest swiezo zainstalowany bez zadnych upiekszen ...wersja oryginalna...
pozdrawiam