Witam . Z góry przepraszam , że zakładam nowy temat ... ale w dziale o problemach dwukrotnie nie otrzymałem pomocy ,a awaria jest poważna. Od dłuższego czasu Pes mi chodzi jakby za chwile miał paść ze zmęczenia . Przykładowo leci sobie piłka i w pewnym momencie obraz lekko przytnie. Nie są to ścięcia na poziomie lagów , jednak są uciążliwe , gdyż mój pc Dual Core 2 x 2.6 , Radeon HD4850 oraz 3 gb ram , nie prezentuje się najgorzej , choć przyznam , iż nie jest to przysłowiowy "czołg". Wydaje się , że Pes powinien śmigać , aż miło . W teorii tak jest , ponieważ w specifications mam wszystko na good. Czegóż chcieć więcej . Problem jak był tak i jest . Żadna zmiana sterowników nie pomaga . Pomyślałem sobie pewnego razu "Może wina sprzętu ?".
Nic z tych rzeczy . Takie gry jak GTA IV czy Bad Company 2 chodzą bez zarzutu . Powiedzcie jak tu się nie załamać . Wszystko śmiga prócz mojej ukochanej gierki . To tak jak zabrać dziecku zabawke i zniszczyć ją na jego oczach . Potrzebuje panowie waszej pomocy , bo mi się już wszelkie pomyśły wyczerpały . Z góry dzięki za każdą przemyślaną radę.