0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Moim skromnym zdaniem twórca filmiku za reklamę pesleague.pl ,powinien od administratorów stronki przynajmniej dostać jak się ukaże Pes 2011 !!!Bo koszulka i smycz,raczej tak dobrej pracy nie wynagrodzi !!!!Zaliczam tego gracza do grona takich ludzi jak ( gracz FEIR PLAY ) czyli Tokario.Za pasję i poświęcony czas przy pracy nad filmikiem reklamującym stronkę REJESTRACJA lub LOGOWANIEPs.Jeśli dostaniesz od adminów koszulkę i smycz ja deklaruję tu na forum iż nową edycję ja zakupię i przekaże twórcy filmiku !!!
a z czego ja mam nagrody kupować? z własnych pieniędzy i tak dokładam do tego interesu.
a z czego ja mam nagrody kupować? z własnych pieniędzy i tak dokładam do tego interesu. Kolega zostanie wynagrodzony.A tak a propo czy ktoś z was wpłacił w ostatnim miesiącu jaką dotacje na cokolwiek, czy ktoś z was coś z robił aby były nagrody.Jak zaproponowaliśmy konkurs o PS3 gdzie wpisowe było po 10 niewielu się zapisało, więc przestań narzekać bo już tego gadania to się nawet słuchać nie chce
straszne zdzierstwo ;/ ...na 40 graczy 78 zł zysku ,chyba szkoda zachodu
Spadajcie Ty stysiu bys wkoncu pojawil sie na tym mircu a nie peniasz