0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nagroda dzisiaj przyszla Koszulka jest zajeb**** polecam ja wszystkim i pozostale zeczy czyli 2 smycze i kubek tez fajneWielkie dzieki za te nagrody Pozdro dla calego pesleague.pl
Kubek szklany czy plastikowy ?
Szklany
heeeeh nwm z czego to jest moze porcelana ;] wazne ze fajny
Moim skromnym zdaniem twórca filmiku za reklamę pesleague.pl ,powinien od administratorów stronki przynajmniej dostać jak się ukaże Pes 2011 !!!Bo koszulka i smycz,raczej tak dobrej pracy nie wynagrodzi !!!!Zaliczam tego gracza do grona takich ludzi jak ( gracz FEIR PLAY ) czyli Tokario.Za pasję i poświęcony czas przy pracy nad filmikiem reklamującym stronkę REJESTRACJA lub LOGOWANIEPs.Jeśli dostaniesz od adminów koszulkę i smycz ja deklaruję tu na forum iż nową edycję ja zakupię i przekaże twórcy filmiku !!!
Jeśli się admini nie postarają to masz ode mnie w prezencie jak się ukaże !!!
a z czego ja mam nagrody kupować? z własnych pieniędzy i tak dokładam do tego interesu. Kolega zostanie wynagrodzony.A tak a propo czy ktoś z was wpłacił w ostatnim miesiącu jaką dotacje na cokolwiek, czy ktoś z was coś z robił aby były nagrody.Jak zaproponowaliśmy konkurs o PS3 gdzie wpisowe było po 10 niewielu się zapisało, więc przestań narzekać bo już tego gadania to się nawet słuchać nie chce
ale jakieś rozgrywki na PS3 zrobicie? dużo jest chętnych a wy dalej nic:/
o nawet nie wiedziałem że takie coś jest. fajne tylko szkoda że newsmani tego nie urzywają
no wlasnie pesleague tyle ma zeczy o ktorych juz wszscy zapomnieli tyle nowosci mogliby wprowadzic tak jak wczesniej byly te dodatkowe str. tv.pesleasgue.pl i plus.pesleague.pl a teraz nic nie ma ;(