Brednie brednie i jeszcze raz brednie
Taktyka pod każdy zespół?? :O Ok jeżeli z was tacy taktycy to czemu chcecie grać "zapierdalaczami"
? Co za taktykę można wymyślić Realowi?? wiadomka że CR997 na skrzydle podanie do niego i dzida
------------------------------------->
"Słabymi grają słabi" -> tekst miesiąca jak dla mnie i dla mnie słabymi nie grają słabi tylko tacy, dla których "gonienie" CR997 po skrzydle jest bzdurą i zabijaniem piłki
Lepiej zagrać Nancy vs Lorient "podanie do boku, oddanie do środka, przeniesienie ciężaru gry na drugą stronę boiska, atak pozycyjny" znacie to skądś?
Szacunek dla ludzi, którzy starają się wdrażać nowe pomysły!
Narzekacie tak na koszyki??
Tylko spójrzmy prawdzie w oczy, żaden z was nie wybrałby drużyny z koszyka niżej niż wymienione w pierwszym poście.
Proste.
Zamiana zespołami w rewanżu??
Zajebista opcja! Trochę urozmaicenia i możliwość "rozwoju" (jeżeli można to tak nazwać) a nie oklepana taktyka na jeden zespół i jazda cały czas to samo.
Ja osobiście gram jednym ustawieniem nie zmieniam taktyki pod każdy zespół no bo trochę mało czasu na analizę podczas tych stu iluś tam sekund przed meczem. Czasem wychodzi to lepiej czasem gorzej, ale nie przesadzajmy bo mniemam że duża część nie wie jak włączyć grę presingiem
Pozdro