Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---

<< < (49/51) > >>

nychuu:
Witam. Mam takie pytanie czy można jakoś przestawić ten obraz z panoramicznego na cały,pełny ekran?

lolkus:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam takie pytanie czy można jakoś przestawić ten obraz z panoramicznego na cały,pełny ekran?

--- Koniec cytatu ---

tak można, w ustawieniach musisz zamiast 16:9, trzeba zaznaczyc 4:3

Mscis:
Czyli jeśli dobrze rozumiem aktualnie wystarczy pobrać: wersję podstawową(12 partów), Update 1.6 i ostatni zimowy update. Zgadza się?

rbsmm:
Witam. Kochanie PESmaniacy czy możecie mi pomóc? Chce grać na tym patchu Evolution Patch 2010 by Danie(L)---ZIMOWE UPDATE 1.6.1 WYDANE--- ale chce miec aktualne transfery. Jak wiadomo okienko transferowe zamknelo sie 31.01.2011 (przynajmniej w Primera Division, Bundeslidze i w Serie A) i che miec aktualne transfery na ten wlasnie dzien. Sciagnalem tego patcha zainstalowalem a tu nie dosc ze w Chelsea nie ma jeszcze Toresa to w Barcelonie jest jeszcze Henry. Poza tym loga druzyn i herby sa z KONAMI a nie takie jak powinny byc oryginalnie. Prosz o pomoc co zrobic krok po kroku co najpierw zainsatlowac co usunac żeby mi to śmigało. Wierzę w was. Z poważaniem i PESowskim pozdrowieniem...rbsmm

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Kochanie PESmaniacy czy możecie mi pomóc? Chce grać na tym patchu Evolution Patch 2010 by Danie(L)---ZIMOWE UPDATE 1.6.1 WYDANE--- ale chce miec aktualne transfery. Jak wiadomo okienko transferowe zamknelo sie 31.01.2011 (przynajmniej w Primera Division, Bundeslidze i w Serie A) i che miec aktualne transfery na ten wlasnie dzien. Sciagnalem tego patcha zainstalowalem a tu nie dosc ze w Chelsea nie ma jeszcze Toresa to w Barcelonie jest jeszcze Henry. Poza tym loga druzyn i herby sa z KONAMI a nie takie jak powinny byc oryginalnie. Prosz o pomoc co zrobic krok po kroku co najpierw zainsatlowac co usunac żeby mi to śmigało. Wierzę w was. Z poważaniem i PESowskim pozdrowieniem...rbsmm

--- Koniec cytatu ---
rob tak jak jest instrukcja  ; ] wszystko ci sie zmienilo bo sciagales update po wgraniu patcha nic innego raczej sie nie dalo zrobic .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej