Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Evolution Patch 2010 by Danie(L)---MINI-UPDATE 1.7 DO POBRANIA---
rbsmm:
Wielkie dzięki AreQ za pomoc. Próbowałem cos naprawiac i nic. Dalej lipa. Co teraz zrobić? Moze ktos mi powiedziec co zrobic? Krok po kroku... od nowa wszystko? Nie wiem czy najpierw na czystego PESa mam wgrac wszystkie update'y czy usunac co mam w folderze z grą. Pomocy ziomale. pliiiiis.
Andrzejlinho:
Mam takie samo pytanie. Co użytkownik kilka postów wyżej. Mianowicie, jakie mam pobrać te patche?
Wystarczy, że zacznę od 1.5 i do końca wszystkie, wtedy wszystko będzie mi śmigało?
Danie(L):
Po kolejnej przerwie wydaję Mini-Update 1.7 do Evolution Patch 2010. Być może nie jest ono ostatnie...:) A co zawiera?
-Update składów(najważniejsze transfery, pozmieniane pierwsze składy i rezerwowi)
-dwie twarze(dla Luiza Gustavo i Davida Luiza)
INSTALACJA:
-Folder KONAMI podmień/scal ze swoim folderem KONAMI w Moich Dokumentach
-Folder dt0c.img wrzuć do swojego folderu img w kitserverze
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MIŁEJ GRY! :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam takie samo pytanie. Co użytkownik kilka postów wyżej. Mianowicie, jakie mam pobrać te patche?
Wystarczy, że zacznę od 1.5 i do końca wszystkie, wtedy wszystko będzie mi śmigało?
--- Koniec cytatu ---
musisz pobrać nowy, 12 partowy upload z hostuje.net i wszystkie update od 1.5 do 1.7. tylko czytaj dokładnie instrukcje! nie chciałbym mieć spamu na swej skrzynce... ;) instalacja KONAMI Patch 1.03, mój patch, DLC 1.07 i możesz śmigać :)
Morek95:
A czy w tym zimowym update są wszystkie transfery z zimowego okienka? Np. Torres i Luiz w Chelsea, Simao i hugo almeida w Besitkasie, Van Bommel i Emanuelson w Milanie, Babel w Hoffenheim itd... ?
Andrzejlinho:
Pobrałem wszystko, zainstalowałem Patch 1.03, wrzuciłem 1.5 i to 12 partów w odpowiednie foldery, ale nie ma zmian poza spolszczeniem. Moje gg to: 3431877 - byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś znalazł czas i wytłumaczył mi co i jak, może jakoś będę w stanie się zrewanżować. (Jakieś logo, sygnaturka lub coś w tym stylu, bo interesuję się grafiką komputerową)
Nawigacja
[#] Następna strona