Ja tam podniety nie mam czekająć na następną część pesa.... bo jak zawsze obiecują, tylko co do czego przyjdzie więcej w grze jest bugów niż poprawy... Z tego co widze, to zawodnicy nie będą się różnić graficznie, bo ładnie się prezentuje, ale muszą wziąść się KONAMI do roboty w gameplayu, jezeli chcą rywalizowac z FIFĄ na konsole x360,ps3, bo jak narazie nie widze tego a szkoda ponieważ pod każdym względem PES nie dorasta do pięt FIFE na konsole (mam xboxa360 i moge śmiało powiedzieć że 70% tak samo uważa ci co posiadają konsole, z tego 20% nie mieli przyjemności zagrać, a 10% nastepni to ludzie którzy wmawiają sobie coś co nie jest prawdą hehe) a mowi to fan PESA (nie chodzi mi oto że PES jest wielkim ścierwem, co część poprawiają coś nowego, ale to naprawde za mało na rywalizacje, jedyne co to PES10 jest lepszą od FIFY10 na Pc, bo rok za rokiem, nie ma żadnych efektów, wręcz odwrotnie gra robi się coraz gorsza, ale to juz inna sprawa)... Jak narazie, cały czas króluje PES6 PC
serwery działają i można grać dowoli
.. a znająć żółtaków, dodadzą pare nowych efektow i pare nowych tricków... a gra będzie prosta, a zawodnicy będą poruszać się jak roboty i ślizgać się na murawie, jak by jeździli na lodowisku... wątpie ze zrobią poprawę, bo ich słowa są jedną bajką... przedpremierą tak obiecują, że widoczność poprawy jest tylko 20%,30% jak nie mniej.... Ja mówie odrazu, teraz na pewno im nie uwierzę za żadne skarby, dopiero gdy w nią zagram, wtedy ocenie całkiem grę. Na grę czekam na spokojnie, bez żadnej podniety
.