I co z tego ,że grafa i gameplay będzie załóżmy super jak online jest nadal zrypany. Pes 2008- teleporty, lagi. Pes2009-lagi brak reakcji obrońców. Pes 2010-lagi ,kłopoty z prockami na szczęście naprawiony no i jeszcze ,czego nie było w poprzednich częściach opożnienia i zacięcia. Kupuje tą grę bo jestem fanem PES-a kiedyś grałem dawno temu tylko w fifę i lubię grac w sieci z ludzmi ,gra z kompem mnie nudzi i dlatego żeby gracze nie mieli ze mną problemów zainwestowałem w kompa/ jest nawet dobry procka mam na Quadach ,grafa 1 giga, ram 4 giga,/.Neta tez mam dobrego bo 10 mega. No i co z tego d..pa i tak mam lagi ,zacięcia i opóżnienia.Moim skromnym zdaniem Konami juz od dwóch lat jaja sobie z nas robi. Oj będę długo się zastanawiał nad zakupem następnej edycji. Pozdrawiam.
Jackmill juz nie przesadzaj, jeżeli osoba ma dobry sprzęt a powinien mieć na PESA10 i dobry internet, powinno się dobrze grać na online. Ja akurat jak grałem w PESA10, nie narzekałem trybem online, wręcz odwrotnie w tym się poprawili, reszte 35% na 100 jeśli chodzi o całokształt PESA poprawili , a jestem zawiedziony, bo obiecują a rzucają tylko nowe dodatki, wygląd gry, pare poprawek... i co z tego? reszte gry jest wielkim błędem. Bug za bugiem, niestety..... obiecuja aa ocenił bym w skali 2,5 na 6
1 - za zmieniony wygląd graficzny
1 - za poprawiony błąd w grze, czyli R1 co było hitem w 9 części, człowiek musiał dobrze grać na obronie aby powstrzymać czasem te zagrania. Ale to za mało
pisze to z wielkim żalem.
0,5 - za poprawiony tryb online. Mi sie dobrze grało, ale widze ze niektorzy narzekają, myślę że to przez internet lub sprzęt...
Jackmil - Zalecam wręcz polecam FIFE na konsole, zapewniam cie że nie będziesz zawiedziony. Pisze to FAN PESA
który do dzisiaj sieka w 6steczke na online i w 5 na offline.. te gre mają to coś w sobie, co naprawde z samą przyjemnością się gra
.