Archiwum > Sport
Inter Mediolan-Liga, Puchar Włoch, Liga Mistrzów, Transfery, Pogłoski
patryk'95:
Ferguson po potrójnej koronie otrzymał tytuł Sir-a to Mourinho co dostanie ? Il Duce ? :D
Pasowałoby mu :D
RoGalos:
Kilka szybkich przemyśleń:
Julio Cesar- no chyba nie ma wątpliwości że najlepszy bramkarz świata ale trzeba zostawić szacunek dla Butta- dwie interwencje klasa światowa
Diego Millito- pokazał tym meczem że jest w tym sezonie najbardziej wartościowym napastnikiem na świecie ( Messiego nie zaliczam tutaj do napastników a Higuain z golami z Malagą może się schować)
Robben-próbował próbował ale się nie udało, widać Mourinho bardziej wyłączył świetnego Olica,który nie istniał
T.Muller-będzie ten finał chodził po głowie naprawdę długi czas, 2 fantastyczne sytuacje zmarnowane
To by było na tyle, to były największe postacie tego finału.
Byegaly17:
I najgorsze jak Milito usiadzie na lawce na MŚ, ale nie wydaje mi sie, ze Maradona to az taki idiota.
Sergio#20:
Brak Zanettiego i Cambiasso,jednak uświadamia,ze to jest aż taki....
--- Cytuj ---a Higuain z golami z Malagą może się schować
--- Koniec cytatu ---
Chłopak ma jeszcze czas ;)
Grzegorz1321:
Ksiaze pokazal naco go stac. Mourinho pozwolil grac Bayernowi a potem ich skutecznie z kontry zwalczal. Mam nadzieje ze nie przejdzie do Realu.
A Muler to szkoda gadac dwie 100% sytuacje i niewykorzystal chociaz snajder tez nie wykorzystal sytuacji ale dobrze strzelal z wolniaka i podawal perfekcyjnie pilke.
W Bayernie tylko blyszczal Robber i Altintop.Olic wgl byl niewidoczny. Takie jest moje zdania moze ktos sie z nim nie zgadac.
INTER FORZA
Nawigacja
[#] Następna strona