Archiwum > Sport
Inter Mediolan-Liga, Puchar Włoch, Liga Mistrzów, Transfery, Pogłoski
rageman:
van Buyten pokazał że jest bardzo przeciętnym obrońcą na ligę belgijską na pewno nie na Bundesliga ani na CL. Muller miał rzeczywiście 2 okazje, ale widać brak doświadczenia. Robben zagrał dobrze, ale nie miał żadnego wsparcia. Badstuber nie sprostał wyzwaniu.
Inter był lepszy, i gratulacje za zwycięstwo. "Boski Diego " nabiera nowego znaczenia
Marcin14:
Po zwycięstwie Interu nad Bayernem Monachium oszalał z radości. Jose Mourinho na przemian cieszył się jednak i smucił. Przyznał, że był to jego ostatni mecz w roli trenera włoskiej drużyny. Następna stacja - Real!
- Prawdopodobieństwo, że odejdę jest większe niż to, że zostanę - przyznał. Na pomeczowej konferencji długo nie chciał jednak potwierdzić, czy podpisze umowę z Realem. - Jest zainteresowanie, ale na nic jeszcze się nie zgodziłem - mówił.- Nie negocjowałem z nikim poza Realem i obiecałem, że będę rozmawiał po finale - dodawał.
W krótkiej rozmowie z reporterem niemieckiej stacji SAT1 wyśpiewał już jednak wszystko. - To twój ostatni mecz w roli trenera Interu? - zapytał dziennikarz. - Tak - odpowiedział The Special One. - Poprowadzisz Real? - dopytywał reporter. - Tak - znów przytaknął szkoleniowiec.
- Kiedy zwyciężam, nie zatrzymuję się, a tutaj wygrałem wszystko - tłumaczył. - Chcę być jedynym trenerem, który wygrał Ligę Mistrzów z trzema różnymi drużynami - stwierdził.
Wcześniej włoskie media wyśledziły, że Mourinho nie zapisał swoich dzieci do mediolańskich szkół na przyszły rok.
- Odczuwam wielki smutek, ale muszę być szczery jak to tylko możliwe. Historia stała się faktem - Inter nie będzie już taki sam jak kiedyś. Prawdopodobieństwo, że odejdę jest większe od tego, że zostanę - ocenił wzruszony Mourinho, który nie powstrzymał się podczas fety od łez.
- To fantastyczne uczucie, wszystko jest takie niesamowite - mówił. - Liga Mistrzów jest wyjątkowa, to spełnienie marzeń każdego piłkarza i trenera. Nasze zwycięstwo jest czymś specjalnym dla Morattiego, kibiców, wszystkich członków naszej wielkiej rodziny - dodał.
- Najtrudniejszym przeciwnikiem był Van Gaal. Mecz rozstrzygnął się przez detale takie jak parady Julio Cesara i gole Milito. Świetny był dziś Eto'o. To człowiek, który zawsze chce wygrywać - jako napastnik, bramkarz, obrońca. Człowiekiem finału jest Milito, ale każdy zasłużył na wielką pochwałę, ponieważ wszyscy jesteśmy wielką rodziną - zakończył.
źródło-wp
Grzegorz1321:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEvan Buyten pokazał że jest bardzo przeciętnym obrońcą na ligę belgijską na pewno nie na Bundesliga ani na CL. Muller miał rzeczywiście 2 okazje, ale widać brak doświadczenia. Robben zagrał dobrze, ale nie miał żadnego wsparcia. Badstuber nie sprostał wyzwaniu.
Inter był lepszy, i gratulacje za zwycięstwo. "Boski Diego " nabiera nowego znaczenia
--- Koniec cytatu ---
100% racji w tym co napisales. Van Bouyten niema zwrotnosci i szybkosci dziwilem sie ze Demichelis tez nie umial zatrzymac Diego wkoncu to jego rodak :D
RoGalos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChłopak ma jeszcze czas ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie zeby cos, ja mu nic nie ujmuje to świetny zadownik,poprostu jakby jednak ktoś chciał powiedzieć ze Higuain lepszy to mowie tylko że jego bramki nie były tak ważne, na chwile obecną tylko Drogba-Millito
rageman:
A co do Mullera chłopak i tak mnie przekonuje. Pare razy ładnie szarpnął w finale,a w bundeslidze wyrósł na objawienie sezonu. Będą z niego ludzie
Nawigacja
[#] Następna strona