0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pozwólcie że się wtrącę, praca mi się podoba chociaż może nie jest najwyższych lotów
W Pierwszej pracy render nie komponuje się z tłem.W tej pracy tło mi się podoba ale gdyby komponował się z renderem by to fajnie wyglądało a napis jak byś zrobił tylko czerwony.W drugiej pracy, z tłem poszedłeś na łatwizne jak byś coś ciekawszego zrobił to było by nieźle bo render fajnie się prezentuje a ten napis Kaka269 do wywalenia.Pracuj Pracuj czytaj tutki PS.Ja też od nie dawana bawie się PS'em
AreQ zrobił byś mi coś z Lampardem ?? Byłbym bardzo wdzięczny
Te avatary są tak żałosne, że nic o nich nie powiem. Poradzę ci tylko tyle, że avatary robi się ze stocków.Logo pesleague nawet fajne Ale Lampard też cieniutko. render za mały w ogóle nie wtopiony w tło, napis do wywalenia.
zripowałeś Arshavina ? A te avatary to z painta tak ? Pozostałe też ?
ty sie lepiej nie odzywaj wole robic takie prace niz takie jak te twojewolalbym zeby oceniali ci co sie znaja a nie tacy jak tyzrob lamparda oki ?? tak dla porownania chce zobaczyc jak ty zrobisz moze sie czegos naucze od ciebie
Mówię co o tym uważam sam może dużo lepiej nie zrobie ale ocenic umiem.robi99 jak dla mnie to Michał4KKS ma racje takie avki to w paincie sie robi ;pJuz pisałem, że avki ze stockow sie robi zobacz tutki
spoko to zrob takiego lamparda w paincie i porownamy
Nie kłócę się tylko mu mówię co źle.Nie chodzi mi o Lamparda tylko o te Avki.