który raz go zamieszczasz na forum ? on juz był wstawiany z 5 razy a przez Ciebie ze 3
ale go w domu biją kablem bez przewodowym
Miały być 9 czerwca informacje a są już teraz :Witajcie! Mam dla was bardzo miłą wiadomość, FIFA11 na komputery stacjonarne, będzie taka sama, jak na wersje Xbox i PS3!!! Skąd takie informacje? W najnowszym Cd-Action możemy zobaczyć screeny z najnowszej odsłony EA! Ponadto panowie z tegoż magazynu, poświęcili aż 6 stron na artykuł o najnowszej kopance! Po krótki komentarz odnośnie tejże odsłony gry FIFA zapraszam do linku pod zdjęciem.Źródło : FIFA PoloniaJa z jednej strony się cieszę. Nie dlatego, że pokona PES-a, tylko dlatego,że PES będzie miał godnego siebie przeciwnika na PC. Kupuje obie na 90%.
Nie no widać , że trawa jest naprawde ładnie zrobiona PS. Łukasz popraw wyraz "móraw" na "muraw" bo aż razi po oczach
AAA to dla tego mnie oczy tak napierdalają a ja myślałem, że to od badziewnego monitora.
o jejku to z szybkości pisania przestańcie już:-(
Nie no tak napisałem tylko Mam nadzieje , że coraz więcej rzeczy będzie wyciekać w związku z PESem 2011 Bo zaczyna mi się podobać Tylko przyjrzyjcie się na nogi piłkarzy niektórych. Takie cieniutkie