Witajcie! Mam dla was bardzo miłą wiadomość, FIFA11 na komputery stacjonarne, będzie taka sama, jak na wersje Xbox i PS3!!! Skąd takie informacje? W najnowszym Cd-Action możemy zobaczyć screeny z najnowszej odsłony EA! Ponadto panowie z tegoż magazynu, poświęcili aż 6 stron na artykuł o najnowszej kopance! Po krótki komentarz odnośnie tejże odsłony gry FIFA zapraszam do linku pod zdjęciem.
Nie śmiejcie się ze mnie,ale najlepszą grą EA Sports jest......... UEFA Champions league 2004/2005.Ma dobry gameplay,tylko niektóre błędy rażą.
1.Thierry Henry,który ma najwyższy overall w grze(97),a można go kupić nawet do AS Monaco(sam go kupiłem właśnie do Monaco),wiem,że to był finalista LM,ale to trochę dziwne
2.Jeśli chodzi o transfery to nie można sobie kupić np.Parka J.S i Lee Y.P,tylko kogoś z highest ranking(ranking najdroższych piłkarzy) np.Lucio i Van Nisterlooya,to też trochę dziwne,budowanie drużyny stylem MC
Żadna przyszła edycja FIF tego nie zmieni,wątpie żeby FIFA była taka sama na komputery jak na konsole,choć cuda się zdarzają,ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko.Widać,że poprawili face'y.Sorry za OFTop