Dział Ogólny > PES 2011
PES 2011 Gameplay
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto jest dopiera bardzo wczesna wersja a już jest poprawa zapowiada się super!
--- Koniec cytatu ---
Jest to wersja alpha z 12 maja.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto jest dopiera bardzo wczesna wersja a już jest poprawa zapowiada się super!
--- Koniec cytatu ---
Zdecydowanie super. W tamtym roku takie obiecanki szły z konami, a większość poszło na złe niż na dobre, a w tym roku na pewno większość pójdzie na dobre ;)
Janek994:
Wygląda zajebiście, przypomina PS3 ;) Jestem ciekaw czy zrobią cos z bramkarzami ale narazie wygląda to dobrze... juz sie nie moge doczekać. Szczególnie że podobno EA tez przygotowuje fajna fife wzorem tej z konsol. Czyżby tej jesieni czekał nas kolejny "pojedynek gignatów" ;)
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWygląda zajebiście, przypomina PS3 ;) Jestem ciekaw czy zrobią cos z bramkarzami ale narazie wygląda to dobrze... juz sie nie moge doczekać. Szczególnie że podobno EA tez przygotowuje fajna fife wzorem tej z konsol. Czyżby tej jesieni czekał nas kolejny "pojedynek gignatów" ;)
--- Koniec cytatu ---
Co masz na myśli pisząc, że "przypomina PS3".Chodziło ci chyba o to, że przypomina fifę.
lolek1:
ogladajac ten film mam wrazenie jakby nic nie bylo lepiej w stosunku do 2010 ale tez nie jest gorzej, a to juz cos ;)
Nawigacja
[#] Następna strona