0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
to nie o to chodzi jakimi padami grają może porostu to przez to że FIFE 11 pecetowa to konwert FIFY 10 z konsoli z małymi ulepszeniami i jeszcze tego nie pozmieniali ale to jeszcze nie jest w pełni gotowa wersja FIFY. Do premiery jest jeszcze kilka miesięcy i na pewno to poprawią
W wielu grach na PC po podłączeniu pada od Xboxa interfejs się zmienia na ten z konsoli. Bo te gry są wspierane przez M$. Nie jest to żaden błąd itp.
NajgorszeGra wygląda gorzej niż PES 2011
Cytat z REJESTRACJA lub LOGOWANIE z której strony FIFA gorzej wygląda niż PES?
Graficznie pes jest lepszy ale wg mnie tylko na powtórkach bo jak się gra to większej różnicy nie ma."FIFA jest nieco brzydsza ale zawodnicy są pięknie animowani, PES ma efektowną grafikę ale drewnianą animację i pewnie o to Maciowi chodziło." - komentarz z Polygamii
Nie nieco brzydsza tylko mniej ładna i to tylko na ujęciach z bliska. Ale mniejsza o grafikę bo i w tej grze i w tej jest świetna. Dla mnie bardziej liczy się gameplay a ten lepiej się prezentuje u FIFY
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Edycja PCtowa
Jeżeli to fifa 11 na PC to już wiem jaką gre kupie w tym roku szkolnym jako pierwszą
wymagania które podobno mają być takie: System: Win XP, Vista, 7Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHzPamięć: 1 GB (2 BG dla Vista i 7)Grafika: 256 MB (GeForce 8800 lub lepsza), DirectX 9, Shader 3.0
Ja też, ale nie wiem czy mi wejdzie. Mam Geforce 6600. Da radę?
1:18? cały ten gameplay ma 1:15