Witam, ostatnio po włączeniu Pes Editora i zaktualizowaniu go, zwróciłem uwagę na możliwość wgrania statystyk z Fm-a(jest nawet do tego specjalna zakładka w edytorze)lub PSD. Przeszukałem pół Internetu i za cholerę znaleźć nie mogę jak to zrobić...Ma ktoś jakiś porady albo linki? Szukałem przeróżnych tutoriali, itp, ale nic nie znalazłem do PES-a 10, chociaż znam angielski to w tym edytorze po prostu nie wiem w jaki sposób to zrobić, bo chyba ta funkcja konwersji statsów nie jest na darmo chyba.
LOGOWANIElub
147000 zawodników>>
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE2. Uruchom Pes Editor, załaduj OF-a
3. Przejdź do zakładki Settings i ustaw
Delimiter/file extensions of exports:
-
,-
scv4. Przechodzimy do Tools>>Load FM stats...-wskazujemy miejsce docelowe naszej bazy danych, statystyki się załadują
5. Następnie Import [CSV, FM] i mamy do wyboru:
-przekonwertować statystyki dla dowolnego zespołu: wybieramy drużynę w menu po lewej stronie(np. Polska), a następnie klikamy na
drużyna(w tym wypadku Polska)<<all FM export players(slow, detailed)-przekonwertować statystyki dla wszystkich zespołów w grze(zajmie to sporo czasu):
all players [PF]<<all players [FM export] (slow)6. Po skończonej konwersji zapisujemy naszego OF-a: File>>Save