Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 E3 Trailer

<< < (5/10) > >>

Ukassiu:
ludzie a zagranicznych forach są zachwyceni ja  również!!!

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFifa na konsole na pewno ma lepsze twarze :) Nie widziałeś filmiku nowego o Fife :) ?

A co do PES 11 to czekam na jakiś długi gameplay i wtedy zobaczymy co zrobili.

--- Koniec cytatu ---

może dla ciebie lepsze...
moim zdaniem w PESie są zdecydowanie lepsze ich główną cechą jest to że są "ładniejsze" takie bardziej dopracowane...

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIElukel jest filmik z fify 11 ??

--- Koniec cytatu ---

podałem filmik z fify w jej temacie w dziale gry komputerowe, niema Ch**ja we wsi twarzyczki w PESie lepsze ale minimalnie EA goni

Ocenie tylko ten malutki fragment gdzie pokazana była gra no i widać brak 360 stopni dalej piłkarze nie próbują chaciażby przeciąć podania i liczę że bramkarzy to jeszcze nie ruszyli, widać że gra nie jest już taka sztywna.

Jak mi się wydaje na E3 nigdy nie było wersji grywalnych bo o targi dla prasy ;)

LuKeL:
Ja mam zawsze dylemat , które twarze lepsze :P bo te z PESA są niektóre wręcz IDEALNE. Ale te z Fify (większość to zombie) mają w sobie to coś często.

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam zawsze dylemat , które twarze lepsze :P bo te z PESA są niektóre wręcz IDEALNE. Ale te z Fify (większość to zombie) mają w sobie to coś często.

--- Koniec cytatu ---

Zobacz sobie ten nowy filmik z Fifki zombi już niema ;)

Fajnie że jest parę licencji klubów z Copa Libertadores, gra ciałem bardzo fajna oraz ten upadek przy faulu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej