Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 E3 Trailer

<< < (6/10) > >>

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpodałem filmik z fify w jej temacie w dziale gry komputerowe, niema Ch**ja we wsi twarzyczki w PESie lepsze ale minimalnie EA goni

Ocenie tylko ten malutki fragment gdzie pokazana była gra no i widać brak 360 stopni dalej piłkarze nie próbują chaciażby przeciąć podania i liczę że bramkarzy to jeszcze nie ruszyli, widać że gra nie jest już taka sztywna.

Jak mi się wydaje na E3 nigdy nie było wersji grywalnych bo o targi dla prasy ;)

--- Koniec cytatu ---
360 stopni jest widoczne, musisz się przyjrzeć.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam zawsze dylemat , które twarze lepsze :P bo te z PESA są niektóre wręcz IDEALNE. Ale te z Fify (większość to zombie) mają w sobie to coś często.

--- Koniec cytatu ---

to twoje zdanie,kazdy ma prawo do swojego. Moim zdanie twarze w fifie są poprawione ale nie umywają się do PESowych,choć masz racje coś w nich jest prawdziwego ale to za mało.

adi92:
a ja szczerze mówiac nie jestem zadowolony. Chciałbym , żyby poprostu odnowili Pes'a 6 . I te siatki na bramkach  >:(  Porpostu mnie już wkurza  jak wiszą jak na wsi , a ciągnie sie to od Pes'a  2008  i wszyscy o tym mówią

★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jak mi się wydaje na E3 nigdy nie było wersji grywalnych bo o targi dla prasy ;)

--- Koniec cytatu ---

dla prasy i dla graczy też ....raz byłem  ,mam wyznaczone gdzie mogę grać i grałem w fife 11 i inne rózne gry

$RMF$:
chyba w Fife 10 ;)

JA tam 360 w ruchu nie widzę, a czy faulowany Liedson nie powinien przewrócić się w przód?? dalej piłkarze dochodzą do piłki tym dziwnym łukiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej