a ty nie powiniies być na dyskotece przypadkiem? przecież miałeś się bawić, a nie stać pod ścianą i pisac z telefonu na gg.Chyba, że wchodzisz na forum pomiedzy stosunkami to tylko pogratulować.
Wiesz niektórzy zamiast pisać bzdury na forum wolą grac i w sumie na to samo wychodzi
Mam oldskoolowy telefon siemens z klapką, który ma 6 lat i obsługuje jedynie to co mi potrzeba czyli wysyła i odbiera smsy oraz odbiera i wykonuje połączenia telefoniczne...Nie wiedziałem nawet że jest coś takiego jak gg przez telefon...Jeśli jesteśmy tolerancyjni to każdy ma prawo odpowiedzieć na posta skierowanego w jego kierunku. W niedzielę nie było kapel które mnie interesowały - czekałem na Grace Jones, Empire of the Sun, Pearl Jam, Lao Che i Cypress. Na "dyskotece" nie byłem z 15 lat...ostatni raz w liceum...Teraz generalnie są kluby... W niedzielę w nocy przygotowuje się człowiek do snu aby w poniedziałek wyjść do pracy...
Niech żyje wolność słowa i chwała normalnym ludziom, którzy mają dystans do samych siebie i wszystkiego dookoła...
Tu też jest takich paru, na szczęście...