Dział Ogólny > PES 2010

Wątek transferowy

<< < (9/27) > >>

Bugi7:
Ajax Amsterdam ;d

Bonito:
Olympiakos, Sevilla, Panathinaikos, Villareal, Atletico < z tych klubów zrobiłem potęgi :)
do Olympiakosu ściągnąłem Ze Roberto, Hleba i kilku z tych brazylijskich klubów. Do Panathinaikosu Obraniaka, Gervinho, Djalo. Wymiatacze :D

rahomPL1:
chlopaki a ja mam pytanie skad wy tne patch sciagneliscie bo ja suzkam i nie moge znalesc. Jest tam bayern? i robinho od razu w pierwszym sezonie kupujecie? zawodnicy inaczej sie rozwijaja?

scaloni:
w patchu Ekstraklasa jest przykładowo Bayern.

Bonito:
Pf, taki Robinho to nic w PESie :D
World Cup patch od PesEdit

--------
K*********************RWAAAA! 0-0 w pierwszym meczu na wyjeździe z Barcą, potem mecz u siebie. W 38 minucie magicznego gola zdobywa Olić. Teraz praktycznie tylko grałem na czas. Druga połowa, mój kontratak, Muller ratuje piłkę , chce strzelić, aczkolwiek odbija się od obrońców Barcelony i Schweinsteiger strzela z pierwszej i gOOOL! 2-0 dla mnie, ten strzał był śliczny. Potem Barca napierała, aż dopięła swego. Rajdy Messiego do samej linii bramkowej, dośrodkowanie > główka, GOL. Tak wyglądały dwa następne gole Barcy. Mecz zakończył się remisem 2-2 i Barca przechodzi dalej, bo mają strzelone 2 bramki na wyjeździe. J*bany CPU!.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej