Dział Ogólny > PES 2011
WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca
sockerman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGrałem dziś w FIFA WC 2010 na PS3 i powiem jedno - to nie jest gra, to jest piłka nożna, po prostu.
Jedyne wady tej gry to grafika przy powtórkach i przerywnikach(nie zawsze), błędy natury taktycznej(podania prostopadłe są zawsze bardzo grozne i stosunkowo łatwo je wykonać) i poziom trudności(wygrałem z Brazylią 6-5 na najwyższym poziome trudności - legendary, co jest dziwne, bo wcześniej nie miałem kontaktu z tą grą. Reszta to poezja - grafika, gameplay, sztuczki techniczne, nieprzewidywalność, swoboda... Coś niesamowitego, jest na co czekać.
--- Koniec cytatu ---
FASCYNUJĄCE ale nie potrzebujemy tu recenzji FIFY WC
vares999:
Błagam Cię, weź do ręki słownik i poczytaj. "skont"? jak czytam takie coś to mi się ręce załamują. Po za tym naturalnym jest, że porównuje się Fife i PESa - bo zazwyczaj na tle jednej z nich oceniamy drugą.
PS. Też miałem dzisiaj przyjemność zagrać w WC2010 - 3 godziny gry z kumplem, 10 meczów i żadnej monotonii. Niestety dla Konami, ale brak dryblingu 360* to będzie strzał w kolano - całkiem inaczej wyglądają zwody w jakim kierunku chcemy niż w 8 czy 16. Nowe animacje też mogą nie wystarczyć - konkurencja ma niemal wszystko.
sockerman:
Może mam dysleksje?
Czy ja coś pisałem o porównywaniu? nie, ale tu na forum działają takie osoby których w ogóle nie interesuje pes tylko to by coś napisać o fifie zazwyczaj są to same pozytywy które nie wiadomo nie kiedy skąd się biorą ale maja na celu zirytować fanów pesa
PS Z tego co wiem i się orientuje to po Post scriptum w języku polskim nie używa się kropki więc nie bądz taki do przodu bo Cię z tyłu braknie i sam wejz słownik do ręki
vares999:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - chyba się kolego w biegu prześcignąłeś :) Nie mów mi tu o dysleksji - niestety dla łże dyslektyków taki choćby Firefox podkreśla na czerwono błędy, więc...
Jak dla mnie logiczne jest ocenianie nowego PESa przez porównania z Fifą. Po za tym póki co brakuje nowych informacji, więc każdy wyszukuje sobie temat zastępczy.
sockerman:
Więc nie wiem kto się myli Ty czy moja polonistka i encyklopedia wiedzy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona