Dział Ogólny > PES 2011

WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca

<< < (20/25) > >>

bodzioMILAN:
PES w tym roku powinien już zmienić silnik za rok na 200% "jak tego nie zrobią to nie ma co czekać na następne pesy " zmienią ale wątpię żeby i tak zrobili coś lepszego od fify...

★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPES w tym roku powinien już zmienić silnik za rok na 200% "jak tego nie zrobią to nie ma co czekać na następne pesy " zmienią ale wątpię żeby i tak zrobili coś lepszego od fify...

--- Koniec cytatu ---

no dokładnie jeszcze w tym roku fifa nawet będzie niszczyć na kompy ..ale jeszcze nic nie wiadomo fify ma już next gena na 100 % na pc a pes nie wiadomo co tam wymyłśi

jozin666:
★Aveiro★ napalony taki an fife jestes to idzi sobie pogadaj z kolesiami w  teamcie o fifie

Antimadridista:
Grałem dziś w FIFA WC 2010 na PS3 i powiem jedno - to nie jest gra, to jest piłka nożna, po prostu.
Jedyne wady tej gry to grafika przy powtórkach i przerywnikach(nie zawsze), błędy natury taktycznej(podania prostopadłe są zawsze bardzo grozne i stosunkowo łatwo je wykonać) i poziom trudności(wygrałem z Brazylią 6-5 na najwyższym poziome trudności - legendary, co jest dziwne, bo wcześniej nie miałem kontaktu z tą grą. Reszta to poezja - grafika, gameplay, sztuczki techniczne, nieprzewidywalność, swoboda... Coś niesamowitego, jest na co czekać.

sockerman:
Ku..a jak sobie tu czytam te wasze wypociny to mi się ręce załamują i muszę dodać swoje trzy grosze. Averio jak słyszę teksty typu fifa szlifuje swoje dzieło a pes dopiero zaczyna tworzyć grę od zera lub musi zmienić silnik itp to k...a pytam się ciebie skąd ty to wiesz kolaborujesz z nimi czy może byłeś tam u nich w siedzibie i rozmawiałeś z nimi na temat produkcji gry. Darujcie sobie głupie komentarze i nie nakręcajcie się wzajemnie. Ja osobiście z nie cierpliwością oczekuje na pesa ale i  na fife i z tego co możemy obejrzeć pes zapowiada się wg mnie zaj...... możecie mnie teraz zje..... ale i tak mam to w tyłku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej