Dział Ogólny > PES 2011
WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDarko kolego...Zaczynałem przygodę z wirtualną kopanką od ISS,ale pierwszy raz zagrałem w grę piłkarską na Nitendo 64 i była to Fifa 97 i nie chodzi tu o sentyment do jakiejś serii,ale o to,że najbardziej grywalną grą był Pes 06.Potem już jako taki 2008 i przy 2009 zaczeli eksperymentować z kodem gry i wyszedł bubel gdzie jednym zawodnikiem przechodziłes całe boisko i strzelałes gola.I kiedy dałem się nabrac na Pes 2010 i kupiłem go byłem zachwycony,ale z każdym meczem wyłapywało się co raz więcej błędów i przez bramkarzy nie raz wyłaczałem gre.Teraz fifa na PC bedzie z nowym silnikiem,ale nie o to chodzi.Bede kupował konsole i czy kupie na PC czy Ps 3 nie ma znaczenia.Fifa od częsci 10 jest lepszym produktem od Pesa pod każdym względem.
--- Koniec cytatu ---
Tak jest lepsza, ale po pierwsze od pesa 10 , i po drugie nie pod każdym względem.
FIFA 11 (pc) będzie niemal, że identyczna co konsolowa 10, natomiast PES 11 ma być zupełnie nowym doznaniem.Ja tam dla odmiany może w tym roku kupię FIFĘ, ale PES i tak może być lepszy od FIFY w końcu kto przed 5 laty brał pod uwagę, że FIFA zniesie z tronu PESA.
czerwono-czarny:
Darko,ale co roku Konami obiecuje,że będzie nowe doznanie i szczęka nam będzie opadać a każdy wie,że w Pes 2010 owszem opadała nam szczęka,ale z powodu zachowan bramkarzy i błędów w animacji :D Ja juz postanowiłem...Bede grał w Fife 11,ale zobacze te rewolucje co wymysliło Konami,ale nie róbcie sobie nadziei...No ile można jeszcze wycisnąc z tego starego silnika?Wieksza kontrola? wieksze utrudnianie graczowi zabawy a z porównaniu z Fifą i trybem Personality plus to wypada Pes blado...
jozin666:
Zobaczy czy fifa bedzie lepsza bo ma fifa 10 miala wiecej licencji na ligi i komentarz pl a pes mial mniej licencji to sie jeszcze okaze kto wygra to starcie
bord8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEłoł widze ze mamy jasnowidza. fifa PC będzie grywalna?taka jak na konsole? wątpie, a PES w tym roku robi duży krok naprzód,to już nie są zwykłe puste słowa od Konami tylko czyny pokazują to filmiki i zadowolenie zwykłych graczy którzy testowali grę...
--- Koniec cytatu ---
I co z tego że zwykli gracze ją testowali,tacy jak ty-bez obrazy :P :P :P :P Pfff wolę relację od widzących realną prawdę i co znają się na piłce,nie od fanboyów którzy widzą to co chcą widzieć,a prawda jest taka że większość ludzi nadal Pesa 2011 uważa za drewno,bo to jest fakt.Ale pomimo drewna i tak warto zagrać w pesa 2011 ja ją krytykuje ale od czasu do czasu też zagram nie wypieram się tego!!Ale Fifę 11 kupię bo jest warta tego hajsu,ale Pesa tylko ściągnę.pozdro lukasz 8) 8)
es_sabbi:
wypowiada się 80% ludzi którzy wogóle w PESa np. online nie grają :D
Nawigacja
[#] Następna strona