Dział Ogólny > PES 2011
WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca
czerwono-czarny:
Es Sabi ja gram online,ale co to ma do rzeczy? jaki ziom :D Oceniasz gre ogólnie a nie tryb online...Który i tak kuleje bo jest minimalne opóźnienie w podaniach.
$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDarko kolego...Zaczynałem przygodę z wirtualną kopanką od ISS,ale pierwszy raz zagrałem w grę piłkarską na Nitendo 64 i była to Fifa 97 i nie chodzi tu o sentyment do jakiejś serii,ale o to,że najbardziej grywalną grą był Pes 06.Potem już jako taki 2008 i przy 2009 zaczeli eksperymentować z kodem gry i wyszedł bubel gdzie jednym zawodnikiem przechodziłes całe boisko i strzelałes gola.I kiedy dałem się nabrac na Pes 2010 i kupiłem go byłem zachwycony,ale z każdym meczem wyłapywało się co raz więcej błędów i przez bramkarzy nie raz wyłaczałem gre.Teraz fifa na PC bedzie z nowym silnikiem,ale nie o to chodzi.Bede kupował konsole i czy kupie na PC czy Ps 3 nie ma znaczenia.Fifa od częsci 10 jest lepszym produktem od Pesa pod każdym względem.
--- Koniec cytatu ---
Konami zmieniło sinik wyszło słabo to skąd wiesz że jak EA zrobi to samo na PC to wyjdzie zajebiście na razie słyszymy tylko o grafie NG
Sergio#20:
czerwono-czarny
a ty co tu robisz??!
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI co z tego że zwykli gracze ją testowali,tacy jak ty-bez obrazy :P :P :P :P Pfff wolę relację od widzących realną prawdę i co znają się na piłce,nie od fanboyów którzy widzą to co chcą widzieć,a prawda jest taka że większość ludzi nadal Pesa 2011 uważa za drewno,bo to jest fakt.Ale pomimo drewna i tak warto zagrać w pesa 2011 ja ją krytykuje ale od czasu do czasu też zagram nie wypieram się tego!!Ale Fifę 11 kupię bo jest warta tego hajsu,ale Pesa tylko ściągnę.pozdro lukasz 8) 8)
--- Koniec cytatu ---
oczywiście mówisz o wersji na konsole? bo jeśli już teraz jesteś pewny kupna fify na PC to pozazdrościć:P
bord8:
lukasz200992-Coś ty jeszcze nie jestem pewny kupna,nie jestem jak co nie którzy,że już zamawiają Pro-coś tam!!A RealMadrytFan:) $$$ a grafika będzie NG tylko na pc to tylko przenieśli z konsol tak,a silnik dalej z Ps2 a może PsP będzie,a większość stron i fora o fifie wali nam ściemę że to będzie rozgrywka z konsol.O jaki żal :P :P
Nawigacja
[#] Następna strona