Dział Ogólny > PES 2011

WENB PES 2011 Wrażenia z gry próbnej czyli Syn Marnotrawny Powraca

<< < (16/25) > >>

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIElukasz200992-Coś ty jeszcze nie jestem pewny kupna,nie jestem jak co nie którzy,że już zamawiają Pro-coś tam!!A RealMadrytFan:) $$$ a grafika będzie NG tylko na pc to tylko przenieśli z konsol tak,a silnik dalej z Ps2 a może PsP będzie,a większość stron i fora o fifie wali nam ściemę że to będzie rozgrywka z konsol.O jaki żal :P :P

--- Koniec cytatu ---

Zobacz sobie zapowiedzi Fify 09, 10 i porównaj sobie z 11. Zanim nie zobaczę to będę sceptyczny zarówno do PES-a jak i Fify

bord8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZobacz sobie zapowiedzi Fify 09, 10 i porównaj sobie z 11. Zanim nie zobaczę to będę sceptyczny zarówno do PES-a jak i Fify

--- Koniec cytatu ---
Właśnie to ty dokładnie popatrz zapowiedzi FIF,a nie pitolisz chu... wie co bez sensu.Rok temu coś gadali że będą zmiany itp.,ale nikt nie pitolił że będzie to next genowa fifa pod względem gameplayu,jak teraz to jest potwierdzone na 200 %,rok temu też pisali że fani Fify10 PC,nie dostaną Gameplayu z konsol nowej generacji i to było już bodajże na początku lipca potwierdzone.A teraz wybacz bo zaśmiecamy forum innym tematem,a ty dalej wmawiaj sobie że fifa będzie miała silnik z ps2.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie to ty dokładnie popatrz zapowiedzi FIF,a nie pitolisz chu... wie co bez sensu.Rok temu coś gadali że będą zmiany itp.,ale nikt nie pitolił że będzie to next genowa fifa pod względem gameplayu,jak teraz to jest potwierdzone na 200 %,rok temu też pisali że fani Fify10 PC,nie dostaną Gameplayu z konsol nowej generacji i to było już bodajże na początku lipca potwierdzone.A teraz wybacz bo zaśmiecamy forum innym tematem,a ty dalej wmawiaj sobie że fifa będzie miała silnik z ps2.

--- Koniec cytatu ---

to mam dla ciebie pytanie-dlaczego gra była prezentowana na wszystkie platformy tylko nie na PC? sam sobie odpowiedz,może załapiesz że to może być tylko chwyt marketingowy...

bord8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto mam dla ciebie pytanie-dlaczego gra była prezentowana na wszystkie platformy tylko nie na PC? sam sobie odpowiedz,może załapiesz że to może być tylko chwyt marketingowy...

--- Koniec cytatu ---
Wiesz co ci powiem,ja ani Fify,a tym bardziej Pesa nie kupię,o i mam to w du...p.Ściągnę sobie obydwie z neta,bo Fifa11 na PC będzie fantastyczna,ale nadal Fifa 11 na Ps3,X360 będzie,może nie tak dużo lepsza,jak to było rok temu ale nadal nie taka sama i to trochę boli :'(.

kwasiu23:
Pamietam rok temu że była taka sama ekscytacja z powodu złocenia* nowego pesa :D a wyszło jak wyszło ..amd ,intel, sędzia, przkładanka przy zmianie kierunku :D
po co ta ekscytacja poczekajcie do wydania gry pogracie w sieci troche dobiero będzie można oceniać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej