Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 – Głęboka analiza system podań.

<< < (3/10) > >>

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajnie tylko szkoda że nikt z KONAMI nie da wywiadu i nie przedstawi nowość w sposób normalny zero informacji z ich strony powinni brać przykład z Ruttera ;)

--- Koniec cytatu ---

poczekaj troszku :) nie wszystko można umieścić w jednym artykule :)

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajnie tylko szkoda że nikt z KONAMI nie da wywiadu i nie przedstawi nowość w sposób normalny zero informacji z ich strony powinni brać przykład z Ruttera ;)

--- Koniec cytatu ---
Ten cały Tuner znaczy Rutter też nie powiedział na czym ma polegać to całe PRO PASSING więc czego chcesz.

pesmaniac:
ojjj.. coś czuję , że będzie bardzo ciekawie ;D <zaciera_rece> :P trza zacząć odkurzać pada :D szykuję się niezłe granie :D

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja też cieszę się że gra jest wolniejsza:) wczoraj grałem z cescem mecz i takie gonienie R1 spod jednej bramy pod drugą nie ma dla mnie żadnego uroku, wolę jak gra jest wolniejsza i daje okazję do pomyślenia :) jak w szachach :D

--- Koniec cytatu ---

będzie 5 opcji szybkosci gry w ustawieniach wiec każdemu jakiś się spodoba.Ja tak jak ty jestem za wolniejszą grą a nie na zapierda**** Ronaldo przez całe boisko......

TureckiRumun:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbędzie 5 opcji szybkosci gry w ustawieniach wiec każdemu jakiś się spodoba.Ja tak jak ty jestem za wolniejszą grą a nie na zapierda**** Ronaldo przez całe boisko......
--- Koniec cytatu ---

myślę że w tym jest duży plus dla konami wcześniejsze wersje często nie pozwalały na spokojne rozgrywanie tylko trzeba było ciskać tylko na bramkę przeciwnika, może konami zrobi tak aby gra polegała na podawaniu i szukaniu dogodnych sytuacji a nie rajdach bokiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej