Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 – Głęboka analiza system podań.

<< < (4/10) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
myślę że w tym jest duży plus dla konami wcześniejsze wersje często nie pozwalały na spokojne rozgrywanie tylko trzeba było ciskać tylko na bramkę przeciwnika, może konami zrobi tak aby gra polegała na podawaniu i szukaniu dogodnych sytuacji a nie rajdach bokiem

--- Koniec cytatu ---

z tego ci piszą gracze którzy grę testowali jest właśnie tak.

cube:
taaa... już to widzę, że nie będzie botów jak Messi, Ronaldo i Robben...już w 2010 miało ich nie być, będzie można jak zwykle wjechać w pole karne, tylko możliwe, że bez błędów animacji, zacinania się i przenikania....

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtaaa... już to widzę, że nie będzie botów jak Messi, Ronaldo i Robben...już w 2010 miało ich nie być, będzie można jak zwykle wjechać w pole karne, tylko możliwe, że bez błędów animacji, zacinania się i przenikania....

--- Koniec cytatu ---

nie będzie,dlatego że będzie 5 opcji szybkości gry,jedyną zagadką jest to jak będzie online ustawiony.

SEBAKLEJ:
nie ma co sie narazie podniecac ---doswiadczenie z poprzednich zapowiedzi--- zobaczymy jak bedzie sie grało online bo to najwazniejsze --hejka

unkas:
wow niesamowite sebas jest wspaniały super będą te podania już nawet mnie nie interesuje gra obrońców i bramkarza mając takie podania kurde co roku zachwycaliśmy się nowinkami prasowymi i oczywiście było coraz lepiej PES z roku na rok staje się coraz lepszy kurde gdyby nie to ze boli mnie  prawy łokieć grałbym w PESA non stop a tak już miesiąc nie uruchamiałem tej gry nie mogę się doczekać widziałem parę gameplayow jak obrońcy stoją w miejscu przepuszczając napastników ale przecież to jest futbol tak ma być zresztą to jest nie ważne  ważne są te świetne podania

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej