Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video
walec26:
Po obejrzeniu filmiku widze tylko jeden minus, ale o tym potem . Narazie plusy . Przede wszystkim poprawiono sedziowanie , co bylo najbardziej irytujące w Pesie 10 , dalej sterowanie myszką , taktyka , hymny , animacje , kibice, wszystko na wysokim poziomie . Jedyny minus to wyglądajace mało realistycznie dosrodkowania.
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo obejrzeniu filmiku widze tylko jeden minus, ale o tym potem . Narazie plusy . Przede wszystkim poprawiono sedziowanie , co bylo najbardziej irytujące w Pesie 10 , dalej sterowanie myszką , taktyka , hymny , animacje , kibice, wszystko na wysokim poziomie . Jedyny minus to wyglądajace mało realistycznie dosrodkowania.
--- Koniec cytatu ---
do minusów jeszcze bramkarze-mam nadzieję ze jeszcze ich poprawią.
a do plusów na pewno nowy system podań.
Antimadridista:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlatego PC najlepsze jest;]
--- Koniec cytatu ---
Każdy chwali swoje...
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDawno mnie żaden post tak nie rozsmieszył ;D ;D Mistrz ciętej riposty !!
Na PC nie ma problemu, bo wrzuci się kit server i żaden problem. A na PS3? Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy musiałem kopiować każdy plik z osobna (z pena) żeby mieć oryginalne koszulki w kilku ligach :)
--- Koniec cytatu ---
I dlatego komp jest lepszy na ps3,xbox nie mozna spolszczyc bylo pesa2010 i tak samo bedzie z2011 konsolowcy pograja dalej w angielska z angielskim komentarzem
★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI dlatego komp jest lepszy na ps3,xbox nie mozna spolszczyc bylo pesa2010 i tak samo bedzie z2011 konsolowcy pograja dalej w angielska z angielskim komentarzem
--- Koniec cytatu ---
nie no ,jak ma ps3 to wiadomo że nie będzie grał w pesa,tylko w fife i problem z głowy ...lol
Nawigacja
[#] Następna strona