Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
nie no ,jak ma ps3 to wiadomo że nie będzie grał w pesa,tylko w fife i problem z głowy ...lol
--- Koniec cytatu ---
W tamtym roku Pes sprzedał się w ponad 3 milionach egzemplarzy.W tym patrząc jak KONAMI reklamuje swój produkt może być jeszcze lepiej, więc nie przesadzaj.
Antimadridista:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI dlatego komp jest lepszy na ps3,xbox nie mozna spolszczyc bylo pesa2010 i tak samo bedzie z2011 konsolowcy pograja dalej w angielska z angielskim komentarzem
--- Koniec cytatu ---
Jak już napisałem - każdy chwali swoje, albo powiem inaczej - Polak chwali swoje. Ja mam Fiata 126p, sąsiad ma Porsche, ale co jest lepsze ? jasne że mój Fiat, wytrzymał tyle lat, a wóz sąsiada szybko się rozleci i lakier brzydki...
Ty chwalisz peceta, bo prawdopodobnie nie masz konsoli, ktoś inny chwali konsolę, bo nie posiada peceta. Ale prawda jest taka, że PC nie jest stworzony do grania, nie jest wygodny i sprawia mnóstwo problemów. A że można na nim niezle pograć to inna sprawa.
Jeśli chodzi o PES'a, to fani arcade go kupią, fani symulacji, która momentami jest wręcz męcząca(tak, FIFA potrafi mnie zmęczyć, szczególnie wtedy, kiedy nie potrafię stworzyć żadnej składnej akcji) sięgną po FIFę, która posiada polski komentarz. Z drugiej strony, czy tak trudno nauczyć się paru słów po angielsku ?
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak już napisałem - każdy chwali swoje, albo powiem inaczej - Polak chwali swoje. Ja mam Fiata 126p, sąsiad ma Porsche, ale co jest lepsze ? jasne że mój Fiat, wytrzymał tyle lat, a wóz sąsiada szybko się rozleci i lakier brzydki...
Ty chwalisz peceta, bo prawdopodobnie nie masz konsoli, ktoś inny chwali konsolę, bo nie posiada peceta. Ale prawda jest taka, że PC nie jest stworzony do grania, nie jest wygodny i sprawia mnóstwo problemów. A że można na nim niezle pograć to inna sprawa.
Jeśli chodzi o PES'a, to fani arcade go kupią, fani symulacji, która momentami jest wręcz męcząca(tak, FIFA potrafi mnie zmęczyć, szczególnie wtedy, kiedy nie potrafię stworzyć żadnej składnej akcji) sięgną po FIFę, która posiada polski komentarz. Z drugiej strony, czy tak trudno nauczyć się paru słów po angielsku ?
--- Koniec cytatu ---
Jak nie umiesz sie poslugiwac kompem i scigasz cos i wirusujesz tym kompa to sie nie dziw ze ci nic nie chce poprawnie dzialac i nie ma co plakac, PC nadaje sie do grania poniewaz:
-dodatki dlc
-lepsza grafa(wieksza ilosc opcji ustawien nie bede pisali jakie bo kazdy wie o co cho)
-mozliwosc latwego stworzenia patcha np:pes2010 w porownaniu do ps3 w ktorym musisz odzielnnie przenosic z pena np:buty dla druzyn w przeciwienstwie patche na kompa jezeli chodzi o buty:duza ilosc butow
-latwosc instalacji patchy
-stowrzenia komentarzu pl i spolszczenia menu
falcon87pl:
Faktycznie instalacja patchow(czyt. kopiowanie plikow pojedynczo z pen'a) to jest droga przez meke. Ja akurat posiadajac konsole wybieram zdecydowanie fife, ale nie powiem ze nie tesknie za czasami kiedy codziennie sprawdzalem czy jakies nowe buty czy murawy do PESa nie wyszly :) Kumpel kiedys podsumowal moje dzialania: "jak do Ciebie przychodze to nigdy ku*wa nie wiem w jakich butach zagram :D". Ale prawda jest taka ze gameplay jest troszeczke wazniejszy niz dodatki :) CO nie znaczy ze bym sie nie pozbyl wszystkich muraw i twarzy z fify 10- zieleń muraw to chyba z terenow popowodziowych wzieli...
Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI dlatego komp jest lepszy na ps3,xbox nie mozna spolszczyc bylo pesa2010 i tak samo bedzie z2011 konsolowcy pograja dalej w angielska z angielskim komentarzem
--- Koniec cytatu ---
Angielski to nie jest trudny język..mi odpowiada komentarz po angielsku dla mnie jest po prostu lepszy :)
Nawigacja
[#] Następna strona