Dział Ogólny > PES 2011

Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video

<< < (30/34) > >>

★Aveiro★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAngielski to nie jest trudny język..mi odpowiada komentarz po angielsku dla mnie jest po prostu lepszy :)

--- Koniec cytatu ---
ja też słucham komentarza po ANG ,jest 100 % lepszy niż POL ,jak by szaranowic na prawde sie przykładał tak ja to robimy w realu to by było cud ....

jozin666:
Angielski slaby widze niedoceniacie ludzi ktorzy wlozyli duzo pracy i nie powinien wam sie on nalezec

Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAngielski slaby widze niedoceniacie ludzi ktorzy wlozyli duzo pracy i nie powinien wam sie on nalezec

--- Koniec cytatu ---

nie że "niedoceniamy" wcale tego nie powiedziałam że Szpakowski jest be a Mark Lawrenson rlz to jest po prostu KWESTIA GUSTU a Ty od razu taką opinie wystawiasz że "nie powinien wam sie on nalezec" bez przesady człowieku...Jeden język obcy w swoim życiu powinno się znać i uczyć żeby np nie mieć potem problemów na maturze.

jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja też słucham komentarza po ANG ,jest 100 % lepszy niż POL ,jak by szaranowic na prawde sie przykładał tak ja to robimy w realu to by było cud ....

--- Koniec cytatu ---
Ja znam niemiecki
Te osoby ktore narzekaja na polski komentator sa malo rozgarnieci nie podoba wam sie jak ludzie zrobili komentarz wlozyli w to wiele godzin w  przetlumaczenie go na polski to sami zrobcie lepsi jezeli potraficie a wiem ze nie umeicie tego zrobci wiec nie wypowiadajcie sie ze wam sie nie podoba wogole moglicie go niedostac i skonczylby sie placz  tych dzieci bo sadzac bo ich postach maja okolo 12 lat to tyle

Alizzz89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa znam niemiecki
Te osoby ktore narzekaja na polski komentator sa malo rozgarnieci nie podoba wam sie jak ludzie zrobili komentarz wlozyli w to wiele godzin w  przetlumaczenie go na polski to sami zrobcie lepsi jezeli potraficie a wiem ze nie umeicie tego zrobci wiec nie wypowiadajcie sie ze wam sie nie podoba wogole moglicie go niedostac i skonczylby sie placz  tych dzieci bo sadzac bo ich postach maja okolo 12 lat to tyle

--- Koniec cytatu ---

Szpakowski & Szaranowicz to dla mnie świetni komentatorzy wiem bo sama kupiłam Fife 06 i nareszcie można było usłyszeć polski komentarz i ciągnęło się tak aż do Fify 10 jednakże żałuje że nie robią również dla Pesa, więc pozostaje na angielskim to żaden problem dla mnie a to że są mało rozgarnięci bym tego nie nazwała każdy ma jakieś własne upodobania nie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej