Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo chyba kolego nie grałeś w te gry xD włącz pes-a 5-6 i graj z komputerem na amatorze 1vs1 i zobacz czy bramkarz tak reaguje i wtedy możemy poklikać
--- Koniec cytatu ---
W pesa 6 rozegrałem 15 sezonów w Master League, dawno temu i nie na amatorze a najwyższym poziomie, ale z tego co pamiętam to goalkeeper na najniższym poziomie trudności nie wychodził zbyt ochoczo do piłki.Weź też pod uwagę, że na amatorze bramkarz jest w stanie wyczuć przykładowo 1 na 3 strzały a na top playerze 4/5.
Oczywiście poziom trudności działa tylko wtedy gdy gramy z komputerem.Jeżeli gramy z żywym przeciwnikiem, to te ustawienia nic nie zmieniają.
falcon87pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ja natomiast wnioskuję z tego filmiku, że w fifie 10 można jednym zwodem przejść 4, czy 5 zawodników włącznie z bramkarzem.Filmiki kłamią i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Hehe, dobre :D Pokazales filmik goscia ktory posiada najbardziej efektowne filmiki z fify na youtube i wyciagasz wniosek ze kazdy tak zrobi :) Owszem, kazdy z tych zwodow potrafie zrobic (poza Rabona Shot po zatrzymaniu...WTF?!?!) ale takie kombosy jak on wali i to sa wszystkie mecze online z obcymi, to czysta poezja. Palce mozna polamac. Zarzucano mu ze wiekszosc goli przeciwko osobom ktore slabo graja w obronie - zgadza sie, ale zeby zrobic to co on robi to trzeba miec timing jak Malysz na progu w 2001 ;)
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHehe, dobre :D Pokazales filmik goscia ktory posiada najbardziej efektowne filmiki z fify na youtube i wyciagasz wniosek ze kazdy tak zrobi :) Owszem, kazdy z tych zwodow potrafie zrobic (poza Rabona Shot po zatrzymaniu...WTF?!?!) ale takie kombosy jak on wali i to sa wszystkie mecze online z obcymi, to czysta poezja. Palce mozna polamac. Zarzucano mu ze wiekszosc goli przeciwko osobom ktore slabo graja w obronie - zgadza sie, ale zeby zrobic to co on robi to trzeba miec timing jak Malysz na progu w 2001 ;)
--- Koniec cytatu ---
Wy wyciągacie wnioski na temat pesa z jednego filmika, to co mi nie wolno wyciągać takich o fifie.
Cris007:
Eee ja tam widzę, że japońce siedzą na tyłku i tyle. Ja nie wiem jak wy, ale ja widzę PES2010 z dodanymi kilkoma animacjami i tymi "bajerami". Podniecacie się menu? Dajcie spokój! W tą grę da się tylko grać ligę polską bo tak się zachowują nasi piłkarze.
Piłkarz zamiast obrać najkrótszą drogę do piłki idzie po skosie, bramkarze może na ten temat się nie wypowiem, obrona to pachołki, sędzia nie, nie, nie, widać, że za pierdoły dyktuje wolne i ten karny też wątpliwy. Podsumowując widać, że Konami przejmuje taktykę od FIFY PC która nie zmnieniała się dodawane były tyko jakieś bajery i tyle. Dla mnie jest to PES10,5 a nie 11 tak więc pewnie to co napisałem te błędy się nie poprawią bo w tamtym roku było to samo. A wy dalej podniecajcie się menu i myszką w nim. Arrivederci PES. Witaj FIFO NG!
Bayern:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEee ja tam widzę, że japońce siedzą na tyłku i tyle. Ja nie wiem jak wy, ale ja widzę PES2010 z dodanymi kilkoma animacjami i tymi "bajerami". Podniecacie się menu? Dajcie spokój! W tą grę da się tylko grać ligę polską bo tak się zachowują nasi piłkarze.
Piłkarz zamiast obrać najkrótszą drogę do piłki idzie po skosie, bramkarze może na ten temat się nie wypowiem, obrona to pachołki, sędzia nie, nie, nie, widać, że za pierdoły dyktuje wolne i ten karny też wątpliwy. Podsumowując widać, że Konami przejmuje taktykę od FIFY PC która nie zmnieniała się dodawane były tyko jakieś bajery i tyle. Dla mnie jest to PES10,5 a nie 11 tak więc pewnie to co napisałem te błędy się nie poprawią bo w tamtym roku było to samo. A wy dalej podniecajcie się menu i myszką w nim. Arrivederci PES. Witaj FIFO NG!
--- Koniec cytatu ---
Lepsza ewolucja niz rewolucja. Przewrocenie gry do gory nogami mzoe przyniesc wiecej zlego niz dobrego. Jednak tu jest potrzebna rewolucja bo w gównie nie ma co rzeźbic :D
Nawigacja
[#] Następna strona