Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video
unkas:
ciągle pierdo...jakie to zwody ruchy itp.a tu wyraźnie widać że obrona śpi a bramkarz jest wzięty z ulicy i mi tu dzieci nie płaczcie że to amator [bo zaraz mogę się spierać ze top Player i gówno mi udowodnicie] i nie płaczcie ze podkręcili tępo i dlatego Messi szaleje bo koleś podkręcił tempo meczu wiec wszyscy dostali speeda nie tylko messi .... JA MAM RACJE BO ZAŻYWAM CODZIENNIE ACTIMELA Z KREATYNĄ I NIE ROBIĄ NA MNIE WRAŻENIA INNE ARGUMENTY BO HISTORIA SIĘ POWTARZA Z ROKU NA ROK I ZAWSZE MAM RACJE ...... ;D pozdrawiam
Bugi7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEciągle pierdo...jakie to zwody ruchy itp.a tu wyraźnie widać że obrona śpi a bramkarz jest wzięty z ulicy i mi tu dzieci nie płaczcie że to amator [bo zaraz mogę się spierać ze top Player i gówno mi udowodnicie] i nie płaczcie ze podkręcili tępo i dlatego Messi szaleje bo koleś podkręcił tempo meczu wiec wszyscy dostali speeda nie tylko messi .... JA MAM RACJE BO ZAŻYWAM CODZIENNIE ACTIMELA Z KREATYNĄ I NIE ROBIĄ NA MNIE WRAŻENIA INNE ARGUMENTY BO HISTORIA SIĘ POWTARZA Z ROKU NA ROK I ZAWSZE MAM RACJE ...... ;D pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
czyli co sie stanie? jaka historia ?
Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczyli co sie stanie? jaka historia ?
--- Koniec cytatu ---
Lekko mówiąc: PES nie spełnia oczekiwań :)
Ukassiu:
na szczęście unkas nie masz racji. jeżeli podkręcenie tempa nie zmienia tego to czemu to zrobił zaraz przed akcją messim???
Mówcie za siebie bo jak dotąd jest dużo więcej ludzi zadowolonych i to bardzo, i to nie zwykłych grajków tylko też obiektywnych redaktorów bardzo znanych pism o grach,którzy w nią grali osobiście no ale co wy wiecie najlepiej.
PS.Cesc od tej odsłony to się zmieni wspomnisz moje słowa.
unkas:
po tych filmikach moich tez nie spełnia i możesz se te trailery wydymać darko 1999
Nawigacja
[#] Następna strona