Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video
unkas:
w drugiej połowie strzelił
CiagorexSTW:
przecież to jest pokazane z kilku meczy między tymi drużynami
unkas:
to jest pokazane trochę z gry trochę na żywo i trochę z PESA 5 przecież to widać
piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna szczęście unkas nie masz racji. jeżeli podkręcenie tempa nie zmienia tego to czemu to zrobił zaraz przed akcją messim???
Mówcie za siebie bo jak dotąd jest dużo więcej ludzi zadowolonych i to bardzo, i to nie zwykłych grajków tylko też obiektywnych redaktorów bardzo znanych pism o grach,którzy w nią grali osobiście no ale co wy wiecie najlepiej.
--- Koniec cytatu ---
haha jeśli redaktorzy przekupionych pism są dla Ciebie wiarygodnym źródłem informacji to szacuneczek hah ileż to gier już miało mieć note 10/10 przed premierą....;) i śmieszne że ktoś ocenia grę która jeszcze niewyszła...
btw. i tak wiadomo że gracze z różnymi prockami nie zagrają ze sobą hahaha:D
gryzek16:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEee ja tam widzę, że japońce siedzą na tyłku i tyle. Ja nie wiem jak wy, ale ja widzę PES2010 z dodanymi kilkoma animacjami i tymi "bajerami". Podniecacie się menu? Dajcie spokój! W tą grę da się tylko grać ligę polską bo tak się zachowują nasi piłkarze.
Piłkarz zamiast obrać najkrótszą drogę do piłki idzie po skosie, bramkarze może na ten temat się nie wypowiem, obrona to pachołki, sędzia nie, nie, nie, widać, że za pierdoły dyktuje wolne i ten karny też wątpliwy. Podsumowując widać, że Konami przejmuje taktykę od FIFY PC która nie zmnieniała się dodawane były tyko jakieś bajery i tyle. Dla mnie jest to PES10,5 a nie 11 tak więc pewnie to co napisałem te błędy się nie poprawią bo w tamtym roku było to samo. A wy dalej podniecajcie się menu i myszką w nim. Arrivederci PES. Witaj FIFO NG!
--- Koniec cytatu ---
Człowieku jesteś ślepy czy oglądałeś inny filmik ! Po skosie to dobiegali w filmiku pokazanym miesiąc temu wiec po co pieprzy.... takie bzdury ! NIe podoba Ci sie to idź grać w plastikową fife. Bo pseudofanów tu nie potrzeba. A tak pozatym widać poprawe a co do bramkarzy nie ma co oceniac okaze sie jak gra wyjdzie.
Nawigacja
[#] Następna strona