Dział Ogólny > PES 2011

Pes 2011 - najnowsze screeny i pierwsze Preview Video

<< < (12/34) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo tych filmikach moich tez nie spełnia i możesz se te trailery wydymać darko 1999

--- Koniec cytatu ---

że tobie nie będzie pasować to wiedział chyba każdy kto na tym forum jest od dłuższego czasu ;)

kanksik:
A czy na tym trailerze nie gra czasem dwóch "żywych" graczy? Bo niby dlaczego widać jak nachodzi pasek siły podania, strzału w obu drużynach? Wydaje mi się, aczkolwiek mogę nie mieć racji, że jeśli gralibyśmy z "komputerem" to nie widzielibyśmy paska siły u drużyny sterowanej przez CPU, gdyż to znacznie ułatwiało by nam przewidzenie zachowania graczy drużyny przeciwnej.

unkas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE''na szczęście unkas nie masz racji. jeżeli podkręcenie tempa nie zmienia tego to czemu to zrobił zaraz przed akcją messim???"

bo game speed to jest prędkość gry a nie prędkość Messiego lol .. ja was nie rozumiem czemu wy ciągle stoicie po stronie gry jak widać na każdym filmiku ze obrona i bramkarz są do dup....przypatrzcie się 3 obrońców nie może przeciąć dośrodkowania na woleja .. bramkarz po strzale dannyego zamiast sie rzucić czy coś biegnie sobie po paczki... akcje messiego jakby kiwał obrońców 7 ligi Mozambiku  ..... nie zwracam uwagę na inne rzeczy bo na bramkarze i obrońcy mnie najbardziej interesuje z wydaniem każdej kolejnej gry pes , a tu lipa jak czarno na białym

--- Koniec cytatu ---

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA czy na tym trailerze nie gra czasem dwóch "żywych" graczy? Bo niby dlaczego widać jak nachodzi pasek siły podania, strzału w obu drużynach? Wydaje mi się, aczkolwiek mogę nie mieć racji, że jeśli gralibyśmy z "komputerem" to nie widzielibyśmy paska siły u drużyny sterowanej przez CPU, gdyż to znacznie ułatwiało by nam przewidzenie zachowania graczy drużyny przeciwnej.

--- Koniec cytatu ---
Koleś na zmianę przełączał się  między drużynami i dla tego masz takie wrażenie.

Marcin14:
zobaczcie to w 3min 20s jest 0:0 i jest w grze 44 min za to sekunde pozniej jest juz 1:0 ale jest w grze 33 min wiec cos tu nie gra

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej