Dział Ogólny > Archiwum Karier
Polonia W. by Emilek1908 / Kończę Polonią. jeśli Getafe będzie nudno kończę opki
Carlos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBardzo chciałem żeby weszli :D W lidze gram z nimi w drugiej kolejce. Pierwszy mecz już dzisiaj. Z moim ŁKS. :D
Chciałbym jeszcze dodać że rezygnuję z prowadzenia reprezentacji. Chcę całkowicie skoncentrować się na karierze Polonią.
--- Koniec cytatu ---
To tam bez żadnej sympatii i nie odpuszcaj ełksie :D Zapraszam do mnie :)
reddevil8911:
spoko kariera ;D powodzenia dalej :)
Emilek1908:
Dobra inauguracja Polonii! Fatalny błąd bramkarza ŁKS!
1 kolejka ligowa
vs
W 15 minucie Tuncay uderza z 6 metrów po podaniu Pedro Leona, ale trafia prosto w Adamskiego, i rożny po którym nic jednak się nie wydarzyło. W 23 minucie Kujawa próbował z półwoleja, ale minimalnie ponad bramką gospodarzy. W 27 minucie Pedro Leon schodził ze skrzydła w pole karne. Tam jednak Bodzio W. wygarnął mu piłkę. I zdarzyła się dziwna sytuacja. Piłka wypadła mu z rąk gdy wstawał, przy wstawaniu kopnął lekko piłkę a ta wturlała się do bramki! 1:0 dla Polonii po fatalnym błędzie Bodzia W. 33 minuta i Smolarek próbuje z 11 metrów po akcji Pedro Leona, ale minimalnie obok lewego słupka. W 70 minucie Pedro Leon udrza z 20 metrów, ale świetnie bramkarz ŁKS i piłka dla łodzian. W 77 minucie Pedro Leon schodzi do środka, uderza z 16 metrów, ale Bodzio pewnie broni strzał Hiszpana! W 81 minucie kapitalną bramkę strzelił Piątek! Pedro Leon dośrodkowuje z rzutu rożnego, piłkę wybił Adamski przed pole karne, tam znalazł się Piątek który huknął z powietrza, z pierwszej piłki, i piłka wpadła w okienko bramki ŁKS! Dobra inauguracja sezonu 2010/2011 Polonii!
Polonia Warszawa 2:0 ŁKS Łódź (1:0)
1:0 Bodzio W. (sam.) 27'
2:0 Piątek 81'
Znów odpadli w pierwszej rundzie PP!
Zagłębie Lubin 3:1 Polonia Warszawa (0:0, 1:1, 2:1)
0:1 Walcott 57'
1:1 Plizga 90'+
2:1 Miccoli 107'
3:1 Webo 126'
MVP - Webo
Dinis, Stasiak
Kokosiński, Kosicky
DuoGum:
Jak widzę, jak polski klub ma znikąd 10 mln to mnie szlak trafia.
Emilek1908:
Wygrana z beniaminkiem!
2 kolejka ligowa
Już w 5 minucie drużyna z Niecieczy wychodzi na prowadzenie. Dośrodkowanie Jałochy, i świetnie główkuje Smolka. Kosicky bez szans. 1:0 dla gospodarzy! W 19 minucie Sturridge próbuje uderzenia z 15 metrów ale świetnie golkiper gospodarzy i piłka dla niecieczan. W 35 minucie świetna akcja Pedro Leona, i uderzenie z 20 metrów ale piłkę odbija bramkarz i rożny, z którego nic nie wynikło. 3 minuty później piłka trafia do Kaźmierowskiego w polu karnym. Ten z 14 metra uderza ze "skaczącej" piłki i nie daje szans bramkarzowi gospodarzy który nawet nie drgnął przy tym uderzeniu. 1:1! W 56 minucie Pedro Leon przyjmuje piłkę w polu karnym, ta staje nieruchomo i P. Leon uderza na bramkę niecieczan. Strzał bardzo precyzyjny, mimo tego że bramkarz wyciągnął się jak struna nie zdołał sięgnąć piłki. W 80 minucie Kaźmierowski uderzał z 25 metrów ale piłka minimalnie nad poprzeczką. W 87 minucie kapitalne uderzenie Piątka z 22 metrów, ale piłka odbija się od poprzeczki, spada na linię bramkową i wychodzi w boisko! Goście wygrywają 2:1 i Polonia ma narazie komplet punktów.
Termalica Bruk-Bet Nieciecza (6.) 1:2 (2.) Polonia Warszawa (1:1)
1:0 Smolka 5'
1:1 Kaźmierowski 38'
1:2 Pedro Leon 56'
MVP - Pedro Leon
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak widzę, jak polski klub ma znikąd 10 mln to mnie szlak trafia.
--- Koniec cytatu ---
20 mln za wygranie ligi ; )
Nawigacja
[#] Następna strona