lepiej bez niczego a gra 120+przesyłka oby tylko tyle to kupie ;]
a ja nie kupie ,ale zagramPC-pes 2011 xbox360-Fifa 11 Fifa 11 kupie a pes nie ale i tak będę go mieć xD pozdro
haa jestem wielki a co do Ciebie Matip, możesz nie kupować PES przez pesleague jak nie chcesz, nikt nie zmusza ;P
ja na razie ostrożnie negocjuję z rodzicami w sprawie pomocy finansowej bo jeszcze przed końcem wakacji czekają mnie buty do kupienia. ale jakoś na 1 października może się wyrobię.
masz 15 lat ,dlaczego nei znajdziesz sobie pracy ?
teraz? 20, 23, 25, 28 mam koncerty (zastępuję perkusistę w zespole kolegów) ale nie są płatne. a potem kończą się wakacje.w dodatku mieszkam w Węgorzewie...
to są konkursowe bardziej. zresztą jak już mówiłem czeka mnie tez kupno butów więc nawet jakby za choć 1 wpadło trochę kasy, pójdą na buty. krótko mówiąc mam ciężką sytuację, ale mam nadzieję że się wyrobię.
ale dobrze robisz bo ja tez wole sobie buty kupić ,niż jakoś tam sobie grę !! za 150 zł !
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKonami's just announced a release date for PES 2011 at its conference in Cologne.It's arriving on September 30 in the UK and Europe - just one day before bitter rival FIFA 11 comes to town.30 sierpnia!! kurde i kto ma teraz rację?? :/ To kiedy w końcu ta premiera??
September 30 30 sierpnia!!
A September to nie wrzesień przypadkiem?