Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 Gamescom trailer+nowe screeny!!!

<< < (10/15) > >>

cube:
Powiem tak..

Jak PES 2011 nie będzie mnie irytował i wk****ł, to będę w niego grał, normalnie bramkarze, normalnie obrońcy(ale nie według Japońców, tylko według ludzi, którzy mają pojęcie o piłce), do tego poprawiony system fauli, bo to nie sędziowie są walnięci w PES 2010, tylko po prostu kod gry spierd..., większa swoboda w trikach, po prostu większa ich ilość, nie potrzebuje zjebanych pasków podań, głupich tabelek i suwaków, nie interesuje mnie online, więc licencje też mam gdzieś....Nawet jaki fifa na PC będzie realistyczna, będzie miała lepsze animacje, piłkarze będą sie poruszać naturalniej, to nie znaczy, ze bede gral w fife, po po tylu latach moze byc trudno sie przestawic na fife, zawsze w fife na pc bylo takie jakby zamulenie, pes dawal weksza swobode, w pese widac bylo rotacje pilki(zwlaszcza pes 5 i 6 mi sie podobaly), graficznie wiadomo co bedzie lepsze:)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem tak..

Jak PES 2011 nie będzie mnie irytował i wk****ł, to będę w niego grał, normalnie bramkarze, normalnie obrońcy(ale nie według Japońców, tylko według ludzi, którzy mają pojęcie o piłce), do tego poprawiony system fauli, bo to nie sędziowie są walnięci w PES 2010, tylko po prostu kod gry spierd..., większa swoboda w trikach, po prostu większa ich ilość, nie potrzebuje ****anych pasków podań, głupich tabelek i suwaków, nie interesuje mnie online, więc licencje też mam gdzieś....Nawet jaki fifa na PC będzie realistyczna, będzie miała lepsze animacje, piłkarze będą sie poruszać naturalniej, to nie znaczy, ze bede gral w fife, po po tylu latach moze byc trudno sie przestawic na fife, zawsze w fife na pc bylo takie jakby zamulenie, pes dawal weksza swobode, w pese widac bylo rotacje pilki(zwlaszcza pes 5 i 6 mi sie podobaly), graficznie wiadomo co bedzie lepsze:)

--- Koniec cytatu ---
sorki ale głupio gadasz... obserwujesz czasem rynek gier?? nie zauważyłeś, że gry single/offline trwają już max 5h?? Bardziej opłaca się im robić gry gdzie musisz być cały czas w necie bo przez to piraci nie mają szans. Co ci po piracie Starcarfta 2, Coda:MW2 czy Bad Company 2 skoro singiel konczy sie szybko?? W tym samym kierunku zmierza PES. Po co grac z nudnym kompem skoro można z ludzmi?? A niestety coraz częściej dodatki nie działają online i musisz mieć te porypane nieprawdziwe nazwy Skoro nie interesują Cie licencje itd znaczy się, że będziesz grać na piracie -tacy ludzie mają najmniej do gadania, to my gracze online płacimy Konami aby mogli robic coraz lepsza kopanke.
Fifa jest lepsza?? bo to EA maja kupe szmalu i stac ich na ciagle zmiany i poprawy, a FIFA 10 PC pobila rekordy sprzedazy mimo ze byla tak beznadziejna.

cube:
nie interesuje mnie online przynajmniej na razie, bo mi net nie pozwala na grę(czyt. lagi), więc co ja mam poradzić??

Ukassiu:
 jakiego masz neta??

cube:
radiówkę:(, uroki małej miejscowości...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej