Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 Gamescom trailer+nowe screeny!!!

<< < (11/15) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEradiówkę:(, uroki małej miejscowości...

--- Koniec cytatu ---

moja miejscowość też jest mała,miałem spory problem z założeniem neta,ale po 2 latach się udało. mam 2Mb z Neti i śmiga aż miło,a teraz są tam promocje i za 64 zł masz 10Mb a z takim netem to nawet 1 najmniejszego laga byś nie miał.:P

Lukaszeq:
Oj Lukasz ;) widać że nie grasz w tego pesa :P Ja mam 25 mb i wiele zależy od serwerów :P Co prawda dawno już nie miałem lagów ale tłumacze to tym że już mało osób w tego pesa gra i nie są przeciążone ;) A no i jeśli jeden ma nawet to 10mb a drugi ledwo 1-2mb to i tak Ci może lagować a jemu właśnie nie :D co jest bez sensu.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOj Lukasz ;) widać że nie grasz w tego pesa :P Ja mam 25 mb i wiele zależy od serwerów :P Co prawda dawno już nie miałem lagów ale tłumacze to tym że już mało osób w tego pesa gra i nie są przeciążone ;) A no i jeśli jeden ma nawet to 10mb a drugi ledwo 1-2mb to i tak Ci może lagować a jemu właśnie nie :D co jest bez sensu.

--- Koniec cytatu ---

gram gram,mam 2 Mb i prawie w ogóle mnie nie laguje nigdy...

cube:
tyle, że u mnie się neta na kablu nie założy:( pod koniec roku poszukam czegoś lepszego, bo umowa się kończy, jednak o online chyba nie mam co myśleć, nie szybkość jest najważniejsza ale ping....

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtyle, że u mnie się neta na kablu nie założy:( pod koniec roku poszukam czegoś lepszego, bo umowa się kończy, jednak o online chyba nie mam co myśleć, nie szybkość jest najważniejsza ale ping....

--- Koniec cytatu ---

przez telefon nie założysz???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej