Dział Ogólny > PES 2011

PES 2011 Gamescom trailer+nowe screeny!!!

<< < (12/15) > >>

cube:
kolego, netia i neostrada działają na liniach telefonicznych(linie tp, tp również wydzierżawia je netii), u mnie są linie telefoniczne ale są za stare i nie pociągną choćby neta 512, albo w ogóle nie ma sygnału albo na parę sekund jest i po chwili rozłącza, jedyne rozwiązanie to internet drogą radiową, czyli masz antenę skierowaną na przekaźnik znajdujący się gdzieś w pobliżu i w ten sposób odbierasz neta

skończmy już ten temat:)

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkolego, netia i neostrada działają na liniach telefonicznych(linie tp, tp również wydzierżawia je netii), u mnie są linie telefoniczne ale są za stare i nie pociągną choćby neta 512, albo w ogóle nie ma sygnału albo na parę sekund jest i po chwili rozłącza, jedyne rozwiązanie to internet drogą radiową, czyli masz antenę skierowaną na przekaźnik znajdujący się gdzieś w pobliżu i w ten sposób odbierasz neta

skończmy już ten temat:)

--- Koniec cytatu ---

ja wiem co to jest internet radiowy.:P bo sam go miałem do momentu gdy nareszcie udało mi się założyć z netii.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Pstryks:
4:43 jakaś kpina z tą animacja bramkarze. Mam nadzieje, że to poprawią i najlepiej aby to był motion capturing

Bugi7:
3:11 ciekawe czy bedzie mozna takie w bal skarpetki zrobic :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE4:43 jakaś kpina z tą animacja bramkarze. Mam nadzieje, że to poprawią i najlepiej aby to był motion capturing

--- Koniec cytatu ---
obronił, obronił a to sie cieni ;)

Lukaszeq:
Bez przesady nie interweniował znowu tak najgorzej. W pesie 2010 czy innym po prostu wybił by przed siebie albo na bok... Dobitka i byłby gol a tu przynajmniej w powietrze i szybko się podniósł.

up
To nie są skarpetki tylko takie taśmy bodajże ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej