Dział Ogólny > PES 2011

Drybling i Obrona w PES 2011

<< < (3/6) > >>

es_sabbi:
a ja uważam, że już samo to iż coś kombinują z nowymi sposobami obrony jest naprawdę świetne, poza tym pisaliśmy już że nawet w BaLu będzie taka opcja, że naciskasz przycisk i cały zespół wywiera pressing na przeciwniku a tego w PESie nigdy nie było

cola-GKS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnawet w BaLu będzie taka opcja, że naciskasz przycisk i cały zespół wywiera pressing na przeciwniku a tego w PESie nigdy nie było

--- Koniec cytatu ---

Jak nie było? Zagraj sobie w PES 10 drużynami i naciskaj kwadrat (strzał) gdy rywal ma piłkę :P Jak naciskasz krzyżyk (podanie) to też kontrolowany przez Ciebie gracz wywiera presing :P

mari19:
Jeżeli to co piszą jest prawda, to znaczy że moja obrona będzie praktycznie nie do przejścia, grając ulubionym zespołem czyli Atletico Madryt stosuje regularnie pressing, albo podbiegając do skrzydła obrońcą zostawiam go bez kontroli(sam walczy), a jak ktoś kombinuje to z powrotem kontroluje zawodnika w najlepszy dla mnie możliwy sposób gdyż pressing przydaje się do naciskania na zawodnika, a w sytuacji 1vs1 obrońca na napastnika lepiej się trochę cofać, próbować przewidywać ruchy przeciwnika i/lub wślizg. Ten cały X czy kwadrat to standard pressingu w PES 2010, więc jeżeli obrona ma grac jeszcze lepiej jest to dla mnie bardzo dobra wiadomość. A jeżeli chodzi o atak stylu jestem pewien na 99% że go zmienię, gdyż gram nietypowo, i gram tak dobrze na ile mi przeciwnik pozwoli i oczywiście jaki styl preferuje. Tyle. PES 2011 jak nie będzie miał tych przestojów zawodników, zwody będą szybsze, strzały bez opóźnienia a do tego realna obrona i ustawienia zawodników gra będzie doskonała.

vares999:
Doskonała? Oj, marna ta twoja idealna gra widzę, oj marna.

Marcin250:
Powie Mi ktos dokladnie,bo nie zbyt zrozumialem.Czy po nacisnieciu kwadratu na padzie,nasz zawodnik bedzie stosowal pressing czy juz nie? I czy ta opcja bedzie mozliwa ,czy pozostanie tylko galka od pada?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej