Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch by piotrwisla 2010/2011 !!!- 5 % - pierwsze info !!!
Michał144:
a jakie tu bedą ligi mam nadzieje ze ; Angielska , Francuska , Wloska , Hiszpanska , Polska i te inne zespoły z ligi mistrzów i z 1 ligi polskiej
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa jakie tu bedą ligi mam nadzieje ze ; Angielska , Francuska , Wloska , Hiszpanska , Polska i te inne zespoły z ligi mistrzów i z 1 ligi polskiej
--- Koniec cytatu ---
Też się nad tym zastanawiam ;) A i patcha na 100% ściągnę, tylko proszę o pomoc z multiplekitserverem, bo cały czas pokazuje mi ERROR
krugas:
a ja mam inny pomsyl zrobic tylko polska lige i w miejsce innych lig powstawiac poprostu zespoly np. z ligi rosyjskiej, szkosckiej, noreskiej zeby mozna sie bylo troche pobawic w lige mistrzow np. bo te stare oklepane ligi mi sie juz troche znudzily
miki:
W lige francuską można by dać drużyny ligi europejskiej fajnie by było : P
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam inny pomsyl zrobic tylko polska lige i w miejsce innych lig powstawiac poprostu zespoly np. z ligi rosyjskiej, szkosckiej, noreskiej zeby mozna sie bylo troche pobawic w lige mistrzow np. bo te stare oklepane ligi mi sie juz troche znudzily
--- Koniec cytatu ---
po co takie ligi najlepsze zeby byly no i oczywiscie Ekstrakalsa no z 1 ligi tylko pare zespołów zeby bylo
Nawigacja
[#] Następna strona