Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch by piotrwisla 2010/2011 !!!- 5 % - pierwsze info !!!
Plonowiec:
tak to dobry pomysł z dodaniem kilku dry\użyn z róznych krajów
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo wielu przemysleniach, podejmuje sie wydaniu ekstraklasa patch 2010/2011 !!!
A więc ligi zostają bez zmian . To juz postanowione . Oczywiście dodam drużyny z LM . Angielska premiership jest juz gotowa do grania . jutro wrzuce of do testow i pierwsze screeny . Koniec prac moze sie minimalnie przeciagnac bo w tym roku mam mature i wiadomo , ze czasami czasu moze nie byc .
--- Koniec cytatu ---
to dobrze że zostana te ligi co wczesniej tylko z ligi mistrzów zrob te drużyny co teraz sa w LM
tutaj masz do tego patcha oficjalne piłki ligi Angielskiej , Włoskiej , Hiszpańskiej , Polskiej i piłke z obecnej LM :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ogis9:
Witam ;) Jak zainstalować te piłki co podałeś ? Bo mam zainstalowanego patcha już ponad rok od grupy Pol evo i tam w kitserverze są piłki. Wrzucam te nowe, żeby też były i nie pojawiają się w grze. Proszę o pomoc.
Michał144:
ja też nie wiem jak je dodać ale wiem jak zamienić zamień ten obrazek co pobierzesz za tą pilke co masz w grze np; jak masz piłke Jabulanie w grze no to ten obrazek skasuj co jest w folderze i tam w wklej pobrańą pilke jak jeszcze nie wiesz jak to zrobić to napisz na gg
ogis9:
Aa dobra już pokombinowałem i wiem jak dodać ;) Piłeczki zajefajne :D
Nawigacja
[#] Następna strona