Dział Ogólny > PES 2011

Pes 2011 już w sprzedaży za pośrednictwe pesleague.pl!! NISKA CENA!!!

<< < (21/31) > >>

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko
Nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące nie pytanie :D
Jeśli kupię PES 2011 przez pesleague i wybiorę opcję płatność przy odbiorze (bo mieszkam w tym samym mieście co ULTIMA) to czy będę mógł odebrać grę tzw. "dzień przed premierą" czy będę musiał czekać na premierę????
Maćku czy wiesz coś może na ten temat??
Pozdrawiam, dzięki za odpowiedź :)

--- Koniec cytatu ---

Sedzik nie wiem na 100% ale myślę, że odbiór osobisty będzie możliwy tylko w dniu premiery. Chociaż jak mówię tylko tak przypuszczam. Nie mam żadnych informacji na ten temat.

Zawsze możesz sobie zamówić za pośrednictwem kuriera - koszt 15zł, a na dojazdy trochę stracisz :P

Matikte:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko
Nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące nie pytanie :D
Jeśli kupię PES 2011 przez pesleague i wybiorę opcję płatność przy odbiorze (bo mieszkam w tym samym mieście co ULTIMA) to czy będę mógł odebrać grę tzw. "dzień przed premierą" czy będę musiał czekać na premierę????
Maćku czy wiesz coś może na ten temat??
Pozdrawiam, dzięki za odpowiedź :)

--- Koniec cytatu ---

Na dojazdy nie straci ;-)

kivlov:
Witajcie,
Czy ktoś z was orientuje się kiedy będzie premiera (czy w ogóle będzie) w wersji polskiej?

Bugi7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitajcie,
Czy ktoś z was orientuje się kiedy będzie premiera (czy w ogóle będzie) w wersji polskiej?

--- Koniec cytatu ---
prosze cie :|

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitajcie,

--- Koniec cytatu ---

Nie będzie polskiej wersji językowej. Premiera nowego pes'a w Polsce odbędzie się 8 października. Już teraz możesz zamówić i zaklepać sobie pierwszeństwo w wysyłce. Zapraszam na REJESTRACJA lub LOGOWANIE i zakup przez kliknięcie w prawy banerek pes'a ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej