Dział Ogólny > PES 2011
Pes 2011 już w sprzedaży za pośrednictwe pesleague.pl!! NISKA CENA!!!
miki:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdokładnie ni np metro2033 spokojnie poszło a tu pisze że nawet na minimalnych nie pójdzie...
np ja mam 1gb RAM a tam trzeba 2gb ale za to mam lepszą kartę graficzną i to się wyrównuje........
ja mam nadzieję że procek intel core 2 duo 2 GHz 1gb RAM i karta Geforce 8500GT wystarczy na granie na full detalach w PES 2011
--- Koniec cytatu ---
spokojnie bedzie hulac. Ja majac PCta przed naprawa + modernizacja to mi hulał pes2010 na 8500 bo ją miałem. Teraz mam 9800 i tez chodzi. Wiec nie masz sie czym martwic :D
Ukassiu:
że będzie hulał to się nie martwię tylko o to czy na najwyższych detalach....
dominior87:
szczerze to mnie juz mecza takie posty z pytaniami czy bedzie mi gra hulala na najwyzszych detalach... Sciagnij sobie demo a bedziesz wiedzial... albo poczekaj az wyjdzie pelna wersja i sciagnij ja sobie zeby pozniej nie bylo zaskoczenia ze kupisz a grac bedziesz mogl tylko na srednich detalach. Po co wydawac kase na gre zeby pozniej moc tylko grac na srednich hehe Pozdrawiam;)
Risto-pl:
zakupiłem przez pesleague :) i nic mnie nie obchodzi komp jest dobry gra będzie śmigać sezon ligowy juz nie długo ;)
JMJaro:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszczerze to mnie juz mecza takie posty z pytaniami czy bedzie mi gra hulala na najwyzszych detalach... Sciagnij sobie demo a bedziesz wiedzial... albo poczekaj az wyjdzie pelna wersja i sciagnij ja sobie zeby pozniej nie bylo zaskoczenia ze kupisz a grac bedziesz mogl tylko na srednich detalach. Po co wydawac kase na gre zeby pozniej moc tylko grac na srednich hehe Pozdrawiam;)
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, w tym sezonie myślę poważnie nad zakupem ale wstrzymuję się do dema lub nawet do premiery. Grę na średnich detalach da się jeszcze zaakceptować ale za to kupienie gry w którą można grać tylko na minimalnych to już moim zdaniem głupota. Ja raczej nie powinienem mieć problemów ze sprzętem w tym roku, zadecyduje grywalność
Nawigacja
[#] Następna strona