za dużo jest tutaj cienkich pipek
Witam. Rok temu kupiłem pesa2009 z ultimy, miała być dodatkowo smyczka, smyczki nie było . Dlatego teraz nawet jakbym miał zapłacić drożej to niestety u Was nie kupie. "Wymagasz od kogoś, wymagaj od siebie" . Pozdrawiam.
Mam pytanie czy ktoś zna wymagania do pesa 2011 bo za 4 dni mam urodziny i uzbieram do pesa a niewiem czy mi wejdzie
Czy Ci wejdzie?A co Ty k***a masz pegasusa na dyskietki? joke
Tak mam pegasusa na dyskietki XD
Przedmuchaj dyskietkę a na pewno wejdzie. A tak serio to wymagania troszkę wyższe niż w 2010. nie podam dokładnie gdyż nie chcę wprowadzić w błąd
Czyli mam rozumieć, że gra już wyszła wczoraj? Premiera na pewno jest 8 października. Jaki bonus? W tamtym roku wszyscy czekali na premierę, a ja już miałem pes'a 2 dni bodajże przed premierą, bo zamawiałem przez pesleague.pl. Wspomożesz jeszcze stronkę dzięki czemu będziemy mieli później parę rzeczy na nagrody dla was w różnych turniejach.
ja na ultimie nie zamówie zamawiałem 2010 za 1 gr smycze pesleague były do gry ultima nawet nie przeprosiła ze smyczy brakło tylko wysyłała gry aby jak najwiecej zarobic !!! wiec wole w sklepie kupic choc bedzie drozsza moze
kolega chyba przeczytał do pes2010 tak mu się pomylilo bo nikt i nic nie zmieniło się na ultimie ;p